kauboj https://www.ozone.hr/landing/black_friday/gaming_periferija_3000271.php#cat-3000252 Ima brutalnih popusta na slušalicama. Gledam konkretno ovaj prvi Logitech G432 - 7.1 i Logitech Pro X - 7.1 Ali oni idu isključivo na PC ne? I općenito nekakva preporuka za ovo iz ponude? Gledao sam Pulse 3D headset ali nisu baš na nekim popustima pa ako se sa ozone da nešto bolje uhvatit zašto ne?
Sorcerer kauboj Moje mišljenje da ne uzimaš Logitech Pro X zbog surround sound 7.1. koji nije dostupan na PS5 The G Hub app is only available on PC, which unfortunately means surround sound isn’t available on console, but otherwise the G Pro X has no trouble with gaming on Playstation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox X/S, and Xbox One. https://www.soundguys.com/logitech-g-pro-x-review-28170/
Genesis kauboj imam Logitech Pro i zicne i bezicne sluske te niti s jednima nemam problema da mi rade na SVIM konzolama+PC 🙂 ak ti je bitan 3D sound i te fore, uzmi orginal PS sluske topla preporuka
Zero Naručio se RE:Village i Doom Eternal s Ozonea. Imaju dobre cijene u odnosu na druge, moram priznati.
Zero Jel ima netko problema s narudžbom s Ozone? Naručio u nedjelju, plaćanje pouzećem (jer nema razlike u narudžbi platio karticom ili ne) i dosad nikakva obavijest. Oh well, ako ne stigne, ko ih j…
Kaiserus Zero ja sam uzeo već par stvari. Treba im više da stigne, ali sve uredno sa njima. Čak i račun za firmu naprave, ako imaš EU porezni broj.
mato1987 lars82 Znači stranica je pouzdana za narudžbu? Jer naručio sam baby monitor, pa me strah sto bi moglo doći, ipak je ono 140e
kauboj Naručio par stvari u vrijednosti oko 1000kn (Razer Naga ispod 400kn živili) i mislio karticom ali nisam ako je dostava tako li-la, plus uvijek natezanja sa GLS-om pa manje tenzija ako plaćam tek kad se zapravo poklope zvijezde i GLS-ovci dostave kad se dogovorimo.
Kaiserus Tzereen vrlo vjerovatno su qwerty, english uk. Ali nije da ne piše. Palatale zaboravi da ćeš naći na takvim akcijama. Kupiš keycap ako ti baš smeta