Mah, kad dođe dođe, ako dođe. Ja ih ne mislim kontaktirati.

Zero ja sam uzeo već par stvari. Treba im više da stigne, ali sve uredno sa njima. Čak i račun za firmu naprave, ako imaš EU porezni broj.

Nakon šta pošalju treba cca 7 dana da dođe do našeg GLSa

Naručio par stvari u vrijednosti oko 1000kn (Razer Naga ispod 400kn živili) i mislio karticom ali nisam ako je dostava tako li-la, plus uvijek natezanja sa GLS-om pa manje tenzija ako plaćam tek kad se zapravo poklope zvijezde i GLS-ovci dostave kad se dogovorimo.

Vi koji ste uzeli Razer tipkovnice sad na Ozone HR. Imaju li ugravirane HR znakove?

• [deleted]

Tzereen javim kad stigne, evo danas nakon skoro tjedan dana napokon neki pomak u slanju 😁

Tzereen vrlo vjerovatno su qwerty, english uk. Ali nije da ne piše. Palatale zaboravi da ćeš naći na takvim akcijama. Kupiš keycap ako ti baš smeta

Kaiserus zato me i zanima. Svi ostali dućani imaju naše znakove. A ne znam od koga Ozone nabavlja.

OZONE HR NAJGORA TRGOVINA IKAD!!!

Znači naručio sam neke čaše, keramiku, igre, i postere. Keramika razbijena, posteri zgužvani, igre nisam još otvorio valjda su diskovi čitavi.

Kutija sva nikakva, poderana, nigdje oznaka lomljivo… ma užas

persona-user ufff, meni bi sutra/prekosutra trebala stici tipkovnica i mis. Sad si me zabrinuo.

Jesi ih kontaktirao? Jel rade probleme oko povrata?

Nisam ih još kontaktirao, nemam živaca sad za to. A ono, mislim da se ne trebaš brinut za miš i tastaturu ipak to dolazi u vlastitim kutijama valjda. Ali uglavnom ne naručujte ništa lomljivo, krhko i papirnato. Ili im zaprijetite u napomeni kod narudžbe

Meni su zvučnici došli savršeno zaštićeni i zapakirani.

Šta ste napisali? Ne vidim od ove bijele boje.

persona-user

Također dosta zabrinut, naručio slušalice i miš, nadam se da će biti u redu.

Mislim da vam je to do kurira. Meni su došle Razer Blackshark pro sluške, Basilisk na bateriju, slušalice za dijete od 300kn (roze ofc), sve naručeno u različito vrijeme. I sve je došlo super, s time da je čekanje kod njih 7-10 dana. Ali stvarno nikada da se nešto dofuralo razbijeno.

Više nek vas brinu ona hapšenja za poreznu prevaru po EU, jer su prodavali elektroniku, a porez nisu plaćali državi. Ode Ozone i dobre cijene ako su to Bugari radili. Ozone je u Bugarskoj, da vam olakšam čisto sumnjam, jer su mi napisali uredno R1 račun na firmu i jako su ažurni bili. Možda i griješim.

Kaiserus slušalice za dijete od 300kn (roze ofc)

Ne kužim što ti je pravo ime Dijete?

Ako nije onda je ovo jedna od vecih laži u ovoj godini.

Znamo da su za tebe ne laži nas

Ozone.hr sad opet ima akciju ali kao za Božić i uglavnom su iste stvari na popustu kako i za Black Friday (bar ono što sam gledao što mene zanima) ali izdvojio bi par igara za PS5 koje su sve redom 155kn: Far Cry 6, Resident Evil Village, Mortal Kombat 11 Ultimate Edition, Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion čak i nešto niže itd.

Uglavnom dobre cijene za PS5 pa bacite oko

• [deleted]

Ja i dalje cekam paket sa ozone.hr, naruceno 22.11 niti znam tko dostavlja niti gdje se nalazi paket