Ima propusta i nikako nije najbolja Sony igra.
Spomenuo sam da je to Spiderman i najbolja superherojska igra uz Arkham Knight. Koristi novu tehnologiju, grafički izuzetno, predobar gameplay i borba i to spašava stvar da bude 8/10 ili 9/10.
E sad, priča je 50 50. Peterova strana super i jako dobro za Spiderman igru. Milesova strana totalna glupost i dosada. Ok likovi se isprepleću u mnogim misijama ali samo njegove i onaj side content smor u 3pm, od strica Prowlera i patetike do onog novinara koji opisuje ljude i grad do tipičnih Harlem gluposti kojih je bilo i u Miles Moralesu. Ne zanima me povijest trubača i instrumenata jebote i u koju je trubu Franc puhao. Želim mrsnu jebačku igru.
Rekli su da misle Milesa staviti glavnog u Spiderman 3 e žali bože ak će ponavljati te pizdarije. Da sam želio Zac Efrona i High School Musical upalio bi Netflix umjesto igranja. Eto takva je razina njegovih misija.
Moći su mu bolje od Peterovih(meni) no tako je jednodimenzionalan lik za plakati. Umjesto da nategne i rastura onu Hailey on gleda njene slikice. Peter isto tak, nema cajta za rasturit Mary Jane kak spada. Nije čudo da Black Cat odjebe Petera i nađe curu. Fali tog contenta u igri. Zato ju Milesova mama ne hladi.
Moglo je nositi oznaku 18 Mature. Imali su dobar recept al nekak ga mlako sproveli.
Još su mi Hary i Kraven najbolji likovi.