wooddiebone

Ocekivao sam detaljniji odgovor a ne generaliziranje kako su to sve gluposti i kako je to sve rage sa You Tubea.

Igra je sve skupa odlicna po pitanju gameplaya, combata, level designa itd, ali ima i svoje velike ocigledne propuste koji su navedeni u ovoj temi.

somethingwrong

Imam oci i vidim da je u usporedbi sa Mary Jane iz prve igre ova "poružnjena". Njezin dio gameplaya je "svemocan" sto meni ne odgovara. Igra ima negativne aspekte, to je cinjenica.

stitrek Ocekivao sam detaljniji odgovor a ne generaliziranje kako su to sve gluposti i kako je to sve rage sa You Tubea.

Kakav bi ti detaljniji odgovor na doslovno preslikane izjave od zadnjeg oportunističkog šljama s interneta koji zarađuje na društvenim podjelama i stvaranju konroverzi iz ničega?

wooddiebone

Ne želim ulaziti u ego-clash i tvoje zakljucke da je netko nesto skupio sa interneta, mozda upravo sada igram Spiderman 2 i iznosim određene nedostatke.

Taj gay quest u igri je banalan, cringe-an, nepotreban i bezvezan.

Black Cat dio o tome kak ide k curi u Pariz je nepotreban.

Dijelovi sa MJ su loše odrađeni u smislu da je stealth prebanalan i da su protivnici priglupi i da MJ stvarno ispada op. Obična reporterka se šulja oko istreniranih ubojica / huntera i kosi ih ko iz pičke. Obična reporterka ko iz pičke skida simbiote jednim hicem, dok ih sa Spidermanom "mlatimo 5 minuta" dok ne padnu.

Bitch, please…

pravednik rijeseno🙂

stitrek MJ je koliko znam modelirana po zaposlenici Insomniaca. drukcija je ona, drukciji je i Peter, mozda je i Peter nekome sad "ruzniji", stvar je toliko subjektivna i nebitna da ne mogu vjerovati da se treba time opterecivati.

Samo iz znatizelje: u kojoj misiji ti je MJ svemocna? mozes staviti u spojlere?

somethingwrong

"Svemocna" uglavnom kroz sve tri njene misije. Sposobnija je i efektivnija od Sam Fishera😁

Tuhy ja ne znam o kojem se to "gay" questu uopce radi? Mislim, ako gledas iz te perspektive, neki hetero questovi su isto nepotrebni, jel? 🙂

Uopce se ne slazem da je MJ svemocna ni u toj misiji.

To ti se kaze da moras imati "suspension of disbelief" ako zelis uzivati u fikciji, pogotovo fikciji sa natprirodnim elementima. Isto kao sto mozes prihvatiti da Miles ispaljuje struju, a Peter moze zaustaviti helikopter u slobodnom padu, sandman se pretvori u golema od pijeska velicine nebodera, ja ne vidim sta bi u tom svijetu bilo "pretjerano" kod MJ

Tuhy

Vidiš, ovo su argumenti.

Svi imaju svoj doživljaj nečega, ali točno se vidi kad je netko doživljaj dobio organski kroz igru, a kad je netko pao pod utjecaj dežurnih seratora na jutubu.

Da, MJ skida ekipu vrlo lako, al to je vrlo očito napravljeno u svrhu gameplaya i izvlačit neke političke motivacije iz toga je apsurdno kad je fotoreporterka Jade iz Beyond Good and Evil tamo još 2003. mlatila štapom robote i svemirce i nitko nije srao da je igra woke.

S tim da je odmah na početku rečeno da je u treningu/pripremama sa Sable od kraja Spidermana 1.

Bunit se za ovakve stvari u video igri o superjunacima i izvanzemaljskim organizmima je ono, zanimljivo.

wooddiebone

Opet generaliziras da neki ovdje imaju zakljucke iskljucivo na osnovi nekih You Tubera. Neke stvari su isforsirane u igri i to je cinjenica, MJ je mogla biti bolje napisana, pogotovo u dinamici sa Peterom.

ThomasAAnderson

Upravo tako.

A i kad te ženska hunterica ubije u borbi, to je onda isto degradiranje Spider-Mana?

Pošto je Spider-man jači od 99% likova u igri uključujući i Kravena i Venoma, jel onda i to kad ga Kraven namlati isto degradiranje?

stitrek

Ne generaliziram. Apsolutno znam od kud dolaze takvi komentari i stajališta i ako ih nisi pokupio direktno ti, prenio ti ih je netko tko ih je dobio sa jutuba.

Svaka igra, serija ili film kad izađe uvijek isto sve. Ne moram bit lumen da shvatim kaj se događa.

wooddiebone

Imas ogromnu samouvjerenost, to je dobro, ali ne idi u generaliziranje jer kao sto sam napisao vise puta, igra ima masu propusta kojih smo se dotakli, to su cinjenice bez obzira na tvoju percepciju tuđeg iskustva sa igrom.

stitrek to je cisto tvoje subjektivno misljenje da igra ima masu propusta. Kojih masu propusta po tebi?

Spomenuo si izgled MJ i njenu, po tebi, preveliku moc u dvije misije koje izgleda jos nisi ni odigrao, sta jos?

stitrek

Imam samouvjerenost na temelju 25 godina gejmanja i praćenja narativnih medija.

Imam samouvjerenost dovoljnu da mogu sam donositi zaključke o igri i u raspravi očekivati isto od drugih.

U nijednom momentu ne negiram da igra nema propuste ili tvrdim da je savršena.

Ali ti mi pričaš mi stvari koje bi imale potencijal zvučat uvjerljivo da sam 16to godišnji srednjoškolac, ali previše sam investiran u temu da bi padao na takve površne i fabricirane izjave.

stitrek Nisam odigrao Spiderman 2 i pojma nemam tko je u pravu ali skidam ti kapu na načinu rasprave (pa čak i ako si u krivu).

Nisi toksičan niti nekome ljepiš etikete fanboya itd.

Iznosiš svoje stavove na korektan način.

Ima propusta i nikako nije najbolja Sony igra.

Spomenuo sam da je to Spiderman i najbolja superherojska igra uz Arkham Knight. Koristi novu tehnologiju, grafički izuzetno, predobar gameplay i borba i to spašava stvar da bude 8/10 ili 9/10.

E sad, priča je 50 50. Peterova strana super i jako dobro za Spiderman igru. Milesova strana totalna glupost i dosada. Ok likovi se isprepleću u mnogim misijama ali samo njegove i onaj side content smor u 3pm, od strica Prowlera i patetike do onog novinara koji opisuje ljude i grad do tipičnih Harlem gluposti kojih je bilo i u Miles Moralesu. Ne zanima me povijest trubača i instrumenata jebote i u koju je trubu Franc puhao. Želim mrsnu jebačku igru.

Rekli su da misle Milesa staviti glavnog u Spiderman 3 e žali bože ak će ponavljati te pizdarije. Da sam želio Zac Efrona i High School Musical upalio bi Netflix umjesto igranja. Eto takva je razina njegovih misija.

Moći su mu bolje od Peterovih(meni) no tako je jednodimenzionalan lik za plakati. Umjesto da nategne i rastura onu Hailey on gleda njene slikice. Peter isto tak, nema cajta za rasturit Mary Jane kak spada. Nije čudo da Black Cat odjebe Petera i nađe curu. Fali tog contenta u igri. Zato ju Milesova mama ne hladi.

Moglo je nositi oznaku 18 Mature. Imali su dobar recept al nekak ga mlako sproveli.

Još su mi Hary i Kraven najbolji likovi.

Ne znam koliko vas je uopće zamijetilo tko je novi dečko od Milesove mame i tko mu je kćer. Albert i Cindy Moon. Ajme šta će biti meltdowna ovih koji ne mogu dvije misije sa ženskom osobom odigrati u spidermanu kad otkriju ko je Cindy Ha-Ha-Ha