weky ja isto vec neko vrijeme gledam ali nisam siguran da li mi treba XL verzija. Ova cijena mi je gotovo nerealna jer je na amazonu 169,99€.

Sportski auspuh za MX-5 jedino, ali nisu ni prošli black friday spustili, neće ni sada. 😭

Želim da me se bolje čuje kad idem u Dubravu na plac i ćevape kod Palića.

Bacio sam link sa ozone.hr u drugu temu ali vidio sam tamo razer nagu za 300 i nešto + headset za još toliko i mislim da imam onda kvalitetnu periferiju za narednih par godina.

Ja još uvijek čekam ovo od Mall-a. Prvo su javili da je bila greška u cijeni i da su otkazali narudžbu na što sam odgovorio da isporuče laptop. Onda su odgovorili da mi nude 10% popusta na sljedeću narudžbu na što sam opet odgovorio da želim laptop i zadnji odgovor od njih da nemaju više tih laptopa i da mi nude Lenovo Legion 5 laptop koji je još bolji od tog Acera, ali je to bilo prije 10-ak dana i od tad ništa ne odgovaraju, možda su se predomislili 😆

Garrus_V

Imaš ih tamo izložene, pa skokni. Problem je što XL ide isključivo u širinu, a ne u dijagonalu, pa mi se čini da nema puno više iskoristive površine.

Brijac je najveci neprijatelj mall.hr-a , vec petero ljudi dobilo otkaze radi krivih cijena

buz Ako je za Dubravu, možeš proći jeftinije ako probušiš auspuh s užarenim šarafcigerom.

OT: Možda ubodem neki PS+, još se nećkam.

Razmišljam o tome uzeti ili ne novi PC. Gledam malo i oglasnik i stalno se vraćam na isti zaključak - nemam skoro nikakvog za uzimati PC s obzirom da se ni na PS5 ne igram toliko. Bolje štedjeti za sve one servise za BMW koji će nema sumnje doći na red, lol.

A opet, možda se i uzme.💩

Ako naiđete na nekakav dobar ( jeftin ) aparat za kavu bacite link da se počastim za crni petak, ako može Brad Pitt cuclat kavu iz Delonghija može i moja malenkost 😆

Brijac nude Lenovo Legion 5 laptop koji je još bolji od tog Acera

I znatno jeftiniji, ispod 1.000,00 kn za BF. 😂.

Ja i dalje nisam kupio laptop, tražim i dalje ako ima nešto lepo. Moram iskopati samo što sam pikirao prošle godine.

Uglavnom, igrao bi nekad na njega, ali prvenstveno SSD, RAM-i, i procesor,a onda sve drugo. Trebam mašinu koju lako mogu prenest doma u KT kad idem, ne nosi mi se kućište svaki put.

oxi Iskreno, zato što nisam nikada ni čuo za njih dok nisi napisala poruku 😁

Pikiram slušalice, jer sam debil izgubio jednu slušku od Samsung Buds 2.

Weky mi je predložio Panasonic, ali malo sam gledao i dobio preporuku za Jabra Elite 3.

I upravo surfao netom, svugdje su 600+ kn, a naišao na Svijet medija i tamo su 450 kn. Meni vrlo prihvatljiva cijena, tako da mi se čini da idem na njih… (sorry weky 🙂 )

bosscorelli Brijac je najveci neprijatelj mall.hr-a , vec petero ljudi dobilo otkaze radi krivih cijena

Možda i ukinu webshop nakon ovih laptopa 😆

weky Uzeo sam neki dan Optigrill Elite za Black Friday. Pikiram ga uzeti već neko vrijeme, ali nije mi bila sila i čekao sam baš neku akciju.

Obično bude 1500-1600 kuna, i tu i tamo na akciji za 1200.

Tu je puna cijena debelo napuhana, ali mu je akcijska cijena all time lowest.

Super stvar.

Nisam te poslušao za sluške, ali s ovim si me baš zainteresirao. Nisam nikada nešto pretjerano razmišljao o ovakvoj vrsti roštilja, ali kako živim u stanu, nemam drugih opcija.
            Jesi ga već isprobao? Ako jesi, šta si radio i kakav je overall?

Pretpostavljam da si proučavao tematiku prije izbora, jel to baš best buy?

Brijac daj javi se… ja cu tebi pomoc da pogodis rezultat, a ti se meni javi kad ovakva ponuda izadje😁