@Brijac Jel slucajno naletis na te pogreske ili sustavno pregledavas, filtriras nekako ?
Black Friday 2022
Ma kolega mi javio za taj laptop, isto je bilo i s onim slušalicama kad sam dobio Arctis 9 za 150 kn tak da ono, u pravilu mi se ne da pregledavati, nego eto družim se s pravim ljudima
Više mi ovo kod nas izgleda ko (Big)Black cock friday. Pokušaval ženi objasnit da bi bilo dobro da uzmemo LG55C1 u Elipsu, al je rekla da joj to preveliko. I dok joj uspel nacrtati da je cijena super za takav tv, 6700kn, dokle oni već prodali sve. Kak joj to preveliko, ak je naviknuta na male stvari?
Pa svake godine je kod nas crni qrac, ja ni ne očekujem ništa osim pokoje greške u cijeni.
Bilo je par sitnih dobrih akcija, ali vrlo kratko. Baš me zanima oće li u sami petak nešto.
Lani je u 12. mjesecu bila bolja cijena nego za crni petak. Sramota.
weky Uzeo sam neki dan Optigrill Elite za Black Friday. Pikiram ga uzeti već neko vrijeme, ali nije mi bila sila i čekao sam baš neku akciju.
Obično bude 1500-1600 kuna, i tu i tamo na akciji za 1200.
Tu je puna cijena debelo napuhana, ali mu je akcijska cijena all time lowest.
Super stvar.
Pokazao ženi i izbio si mi 1000 kn iz novčanika.
Nisam znao da Elipso ima referral program.
- Uređivano
Miro A 2 frenda su uzela xl
Tu vidim da je elite pa ima i plus i ovo i ono bogami neznan kojeg ubosti
XL je skuplji 2,5x puta, pa mi nije napet. Da je razlika do max 500 kuna, uzeo bi.
Plus je klasa ispod.
Al dosta je jebeno kako je na gamerskom forumu glavna zvijezda Black Fridaya jebeni toster.
Ja imam ovaj
https://www.bosch-home.hr/popis-proizvoda/kuhanje-i-pecenje/rostilj/TCG4104
i sad mi krivo.
- Uređivano
Nekad kad su ovdje bili muškarci pričalo se o televizorima i sl.
A sad pičke o tosterima pričaju.
Sramote wokerske.