Brijac je najveci neprijatelj mall.hr-a , vec petero ljudi dobilo otkaze radi krivih cijena
Black Friday 2022
Razmišljam o tome uzeti ili ne novi PC. Gledam malo i oglasnik i stalno se vraćam na isti zaključak - nemam skoro nikakvog za uzimati PC s obzirom da se ni na PS5 ne igram toliko. Bolje štedjeti za sve one servise za BMW koji će nema sumnje doći na red, lol.
A opet, možda se i uzme.
Ako naiđete na nekakav dobar ( jeftin ) aparat za kavu bacite link da se počastim za crni petak, ako može Brad Pitt cuclat kavu iz Delonghija može i moja malenkost
Ja i dalje nisam kupio laptop, tražim i dalje ako ima nešto lepo. Moram iskopati samo što sam pikirao prošle godine.
Uglavnom, igrao bi nekad na njega, ali prvenstveno SSD, RAM-i, i procesor,a onda sve drugo. Trebam mašinu koju lako mogu prenest doma u KT kad idem, ne nosi mi se kućište svaki put.
Pikiram slušalice, jer sam debil izgubio jednu slušku od Samsung Buds 2.
Weky mi je predložio Panasonic, ali malo sam gledao i dobio preporuku za Jabra Elite 3.
I upravo surfao netom, svugdje su 600+ kn, a naišao na Svijet medija i tamo su 450 kn. Meni vrlo prihvatljiva cijena, tako da mi se čini da idem na njih… (sorry weky )
bosscorelli Brijac je najveci neprijatelj mall.hr-a , vec petero ljudi dobilo otkaze radi krivih cijena
Možda i ukinu webshop nakon ovih laptopa
weky Uzeo sam neki dan Optigrill Elite za Black Friday. Pikiram ga uzeti već neko vrijeme, ali nije mi bila sila i čekao sam baš neku akciju.
Obično bude 1500-1600 kuna, i tu i tamo na akciji za 1200.
Tu je puna cijena debelo napuhana, ali mu je akcijska cijena all time lowest.
Super stvar.
Nisam te poslušao za sluške, ali s ovim si me baš zainteresirao. Nisam nikada nešto pretjerano razmišljao o ovakvoj vrsti roštilja, ali kako živim u stanu, nemam drugih opcija.
Jesi ga već isprobao? Ako jesi, šta si radio i kakav je overall?
Pretpostavljam da si proučavao tematiku prije izbora, jel to baš best buy?
zasad je sve to BF week, nadam se da ce bit nesto bolje u petak
Pratim Razer Huntsman Mini. Kindle. I OnePlus 9 Pro.
Sebi mislim ništa. Gledam gdje će biti onaj baby monitor za spavanje na akciji. Kažu svi Lidl ima super, ali ga nikako nema.
A punac mi je dao zadatak da mu pronađem TV od kako je rekao "metar i pol" od 5 do max. 6K kn. Pa ako naletite na nešto, javite. Punac nije gamer, niti gleda filmove. Gleda MaxTv i to je to.
[deleted]
Narucio razer huntsman mini i deathadder v2 na super popustu, za bozicne poklone
- Uređivano
Torla Nisam te poslušao za sluške, ali s ovim si me baš zainteresirao. Nisam nikada nešto pretjerano razmišljao o ovakvoj vrsti roštilja, ali kako živim u stanu, nemam drugih opcija.
Jesi ga već isprobao? Ako jesi, šta si radio i kakav je overall?Pretpostavljam da si proučavao tematiku prije izbora, jel to baš best buy?
Zlobnici bi rekli da sam kupio toster za 1000 kuna.
Ali evo ovako. Nekoliko je razloga.
Prvo, sad je dosta veliki trend u domaćem kulinarstvu pečenje bez ulja ili masti. Puno je zdravije. Zbog toga su toliko popularne friteze na vrući zrak. Nju isto imam, ali to je u biti mala pećnica, odlična za priloge, ali nije za meso, ribu i slično. Ovakav način pečenja traži samo da se ploče premažu uljem (coating), ko recimo wok, pa se koristi niti 5% ulja koliko bi stavio na tavicu za ispeći meso.
Drugo, jedan je od rijetkih grillova tog tipa koji ima odvojive plateove. Ja volim tople sendviče, tortilje i slično, ali mrzim poslije prati te uređaje. Izlije se sir i zasere cijeli grill, a nikad to ne možeš kako treba očistiti jer je uređaj nespretan, pa je tu i struja i sve. Tu se odvoje plateovi i stave u suđericu i izađu full čisti. Ili ih opereš na ruke. Održavanje je zbilja jednostavno i brzo, za razliku od sličnih uređaja.
Treće, ima duboki i jaki searing. To su ove crte na hrani, jel. Čak ima i opciju da ih još pojača. Nije nešto bitno, ali hrana izgleda prejebeno, a bez imalo truda. I ravnomjerno odmah ispeče obje strane.
Četvrto, priprema hrane je totalno idiot proof. Ja znam dobro kuhati, ali opet volim kad ne trebam uopće paziti na to. Nisam vidio druge uređaje tog tipa kod nas, takav "smart" grill, a baš ni vani. Čak i kad bude, to budu baš jako skupi uređaji. Znači grill ima senzor za debljinu hrane (mesa ili drugog) i tome prilagodi vrijeme pripreme. Isto, ne mora se paziti jer te navodi kroz sve korake. Odrediš što ćeš peći, pa kreće pre-heat, javi ti stavi meso i onda po koracima sad izvadi ako želiš rare, sad za medium i full ostaviš za well done. Zbilja svatko može pripremiti, ne može se zajebati. Opet ima i manualni mod za bilo što drugo šta nema predprogramirano.
Radio sam pileća prsa s pomfritom iz friteze na vrući zrak i odlično je. Kad bi pojeo tako i zatim isto jelo ali piletinu s tave i pomfrit iz ulja, shvatio bi koliko je ovako hrana "lakša". Nema one težine. Radio sam i klasični topli sendvič u liziki. Odličan je i ravnomjerno pečen i hrskav. Imam ga tek par dana, nisam baš stigao puno pripremati.
Probat ću uskoro raditi ćevape u tome lol. Također, za tekmu u nedjelju planiram hrpetinu tost sendviča u tome ispeći. One klasične talijanske paninije.
Ovaj lik ima cijeli Youtube kanal posvećen pripremi hrane u Optigrillu. Ima hrpu stvari, baci oko.
https://youtube.com/@OptiGriller
Eto, nekima sam vjerojatno izbio 1000 kuna iz džepa.