• Offtopic Forum META
  • U jednoj rečenici ili par riječi opišite ili recenzirajte God of War Ragnarök, troje najboljih PlayStation i FFA poklanjaju Ragnarök merch

Igra je toliko legendarna i puna testosterona da sam dobio sina via mitoze

“God of War Raganrok; preuzmite kontrolu starog veterana rata u igri gdje protagonist liječi svoj poremećaj PTSD-a dok istovremeno pokušava živjeti mirni obiteljski život sa svojim sinom, no kao i u našoj surovoj realnosti vrhovni bogovi (čitaj političari) Asgarda čine sve u svojoj moći kako bi spriječili njega i ostatak naroda u mirnome kohezijskome životu dok istovremeno žele pokoriti svaki kutak društva u svoju korist.” -Review by Gabe

😂❤️ much Love

Edit: @chono Da, da. Nije mi palo na pamet. Evo promijenio. Thx

weky aHa-Ha-HaHa-Ha-HaaHa-Ha-Haha umirem! Samo stavi Midgard ili Asgaard i savrsenstvo od memea! Kralj si!

I tata bi sine.

“For the sake of our children,we must be better”

Sumrak nordijskih bogova dogodio se način kakav dosad niste mogli ni zamisliti.

Na tržište doša Rag-na-rok,

Žena, dica, spavanje…Bok!!

Znate onu staru uzrečicu'' uhvatit Boga za bradu '' e, pa u ovoj igru možete upravo to - na vrlo jedinstven način sa osjećajem iznimne moći, spektakularnim vizualnim i zvučnim efektima - pokorit mitološke bogove. 🔥

ᚱᚨᚷᚾᚨᚱᛟᚲ ᛃᛖ ᛁᚷᚱᚨ ᚲᛟᛃᚨ ᚢ ᛊᚢᚨᚲᛟᛗ ᛒᚢᛞᛁ ᛒᛁᛃᛖᛊ ᛊᛈᚨᚱᛏᚨᚾᚲᚨ, ᛊᚾᚨᚷᚢ ᛏᚺᛟᚱᚨ ᛁ ᛚᚢᚲᚨᚢᛟᛊᛏ ᛚᛟᚲᛁᛃᚨ.

Volio bih napisati par riječi o GoW: R kako dolikuje ali nisam ga još nabavio!

Najbolja igra koju nikad neću igrati, nemam PS5.

F*uck me sideways and call me Kratos, this game is absolutely beautiful.

Nova sezona "Ženim sina" dostupna i na Vašoj konzoli.

Nisam bolje igrao. Grmi sjekira Kratosa, a strijela Atreusa.

Armor i ostala zezancija perverzija živa.

Ja sam kao djete daj mu da jede i isprlja se sav. 😁

monsieurgabe Ha-Ha-Hahah top recenzija brate!! ne mogu lajkat jer je nesto zbuggano, ali imas moj lajk!

Grčki imigrant i njegov sin imaju problema s integracijom u nordijskom društvu, riješavate kulturne razlike sjekirom ovoj epskoj avanturi.

Ako riječi moje nešto znače , igram pleyku i baš mi se plače , Kratos mi je još preskupi , a internet mi ko da živim u rupi , kažu da je dosta mračan , i da je grafički pojačan , jedva čekam na akciju da stigne , onda će i žena protiv mene tužbu da digne , potrošit ću na ragnaroka lovu a vi nagradite objavu ovu 😘😘😘😘😘😘