hladnigemist Igram plejstejsn prek dvajst list,gaud of vor bi mogal igrauti jos bar čatrdasat liat ak nabum prija hmar…
foggy Flipper od ove XL majice dobije deku koliko je mršav. Pa 70 kila čiste foggetine bi ti bilo dosta, navrati da ti pokažem na šta mislim 😃 Mislim da tebi XL već lagano pristaje, a @fensisuperstar to oblači kao rukav.
Tony115 Spektakularan i posve nadahnjujuć završetak nordijske sage u kojoj Kratos i njegov BOI Atreus prolaze kroz pregršt avantura koje dodatno učvršćuju odnos oca i sina.
spalato Svaki dan i stalno igra se Ragnarok... od tad mi žena u krevetu okrece leđa i izvrce se na bok.
Fenix buz AbelKOsMos SirFranjoDraskovic Redakcija je odlučila. @buz kao komentar s najviše glasova, a @AbelKOsMos i @SirFranjoDraskovic komentari su nam se najviše svidjeli. Čujemo se privatnom porukom za slanje
monsieurgabe “God of War Raganrok; preuzmite kontrolu starog veterana rata u igri gdje protagonist liječi svoj poremećaj PTSD-a dok istovremeno pokušava živjeti mirni obiteljski život sa svojim sinom, no kao i u našoj surovoj realnosti vrhovni bogovi (čitaj političari) Asgarda čine sve u svojoj moći kako bi spriječili njega i ostatak naroda u mirnome kohezijskome životu dok istovremeno žele pokoriti svaki kutak društva u svoju korist.” -Review by Gabe 😂❤️ much Love
Wulner monsieurgabe hah top recenzija brate!! ne mogu lajkat jer je nesto zbuggano, ali imas moj lajk!
tin0911 monsieurgabe dobra prica brate, niti meni ne zeli lajkati komentar; mislim da te sabotiraju… FFA dajte mu molim vas tu salicu, da mu je mogu maznut kad mu stigne doma. 🥰
CRYSTALVENOM Znate onu staru uzrečicu'' uhvatit Boga za bradu '' e, pa u ovoj igru možete upravo to - na vrlo jedinstven način sa osjećajem iznimne moći, spektakularnim vizualnim i zvučnim efektima - pokorit mitološke bogove. 🔥
SirFranjoDraskovic ᚱᚨᚷᚾᚨᚱᛟᚲ ᛃᛖ ᛁᚷᚱᚨ ᚲᛟᛃᚨ ᚢ ᛊᚢᚨᚲᛟᛗ ᛒᚢᛞᛁ ᛒᛁᛃᛖᛊ ᛊᛈᚨᚱᛏᚨᚾᚲᚨ, ᛊᚾᚨᚷᚢ ᛏᚺᛟᚱᚨ ᛁ ᛚᚢᚲᚨᚢᛟᛊᛏ ᛚᛟᚲᛁᛃᚨ.