• Offtopic Forum META
  • U jednoj rečenici ili par riječi opišite ili recenzirajte God of War Ragnarök, troje najboljih PlayStation i FFA poklanjaju Ragnarök merch

Pročitaj na portalu
Članak

U jednoj rečenici ili par riječi opišite ili recenzirajte God of War Ragnarök, troje najboljih PlayStation i FFA poklanjaju Ragnarök merch

FFA forumaši strastveno komentiraju God of War Ragnarök još od prvog dana njegove najave prije dvije godine. PlayStation i FFA su za forumaše i FFA komentatore pripremili nešto atraktivnog mercha kojeg bi svaki God of War fan poželio.

Emotivno spektakularna zavrsnica Nordijskog putovanja boga rata Kratosa i Atreusa.

Ne smijem sudjelovati kad sam član redakcije, ali ja bi kupio ovu šolju. Sviđa mi se. 😃

@foggy od ove XL majice dobije deku koliko je mršav.

Gasite nagradnu igru. buz pobjednik.

Igra je najbolja ikad i stvarno sam uzivao i bas bi mi bilo drago da dobijem nagradu jer sam cijeli zivot zelio jednog Kratosa

Edit.salim se naravno pun mi je ku…Kratosa

Mir s vama i Kratosom tvojim

Najbolji DLC neke igre u zadnjem desetljeću.

Može u jednoj riječi:

“Breathtaking”

Igram plejstejsn prek dvajst list,gaud of vor bi mogal igrauti jos bar čatrdasat liat ak nabum prija hmar…

End of saga can have me, when it earns me. BOY!!

Dobra souls-like igra sa izvrsnom naracijom.

Flipper od ove XL majice dobije deku koliko je mršav.

Pa 70 kila čiste foggetine bi ti bilo dosta, navrati da ti pokažem na šta mislim 😃

Mislim da tebi XL već lagano pristaje, a @fensisuperstar to oblači kao rukav.

Spektakularan i posve nadahnjujuć završetak nordijske sage u kojoj Kratos i njegov BOI Atreus prolaze kroz pregršt avantura koje dodatno učvršćuju odnos oca i sina.

Svaki dan i stalno igra se Ragnarok... od tad mi žena u krevetu okrece leđa i izvrce se na bok. 😅

Igra je toliko legendarna i puna testosterona da sam dobio sina via mitoze

“God of War Raganrok; preuzmite kontrolu starog veterana rata u igri gdje protagonist liječi svoj poremećaj PTSD-a dok istovremeno pokušava živjeti mirni obiteljski život sa svojim sinom, no kao i u našoj surovoj realnosti vrhovni bogovi (čitaj političari) Asgarda čine sve u svojoj moći kako bi spriječili njega i ostatak naroda u mirnome kohezijskome životu dok istovremeno žele pokoriti svaki kutak društva u svoju korist.” -Review by Gabe

😂❤️ much Love

Edit: @chono Da, da. Nije mi palo na pamet. Evo promijenio. Thx

weky aHa-Ha-HaHa-Ha-HaaHa-Ha-Haha umirem! Samo stavi Midgard ili Asgaard i savrsenstvo od memea! Kralj si!