• Offtopic Forum META
  • U jednoj rečenici ili par riječi opišite ili recenzirajte God of War Ragnarök, troje najboljih PlayStation i FFA poklanjaju Ragnarök merch

I tata bi sine.

“For the sake of our children,we must be better”

Sumrak nordijskih bogova dogodio se način kakav dosad niste mogli ni zamisliti.

Na tržište doša Rag-na-rok,

Žena, dica, spavanje…Bok!!

Znate onu staru uzrečicu'' uhvatit Boga za bradu '' e, pa u ovoj igru možete upravo to - na vrlo jedinstven način sa osjećajem iznimne moći, spektakularnim vizualnim i zvučnim efektima - pokorit mitološke bogove. 🔥

ᚱᚨᚷᚾᚨᚱᛟᚲ ᛃᛖ ᛁᚷᚱᚨ ᚲᛟᛃᚨ ᚢ ᛊᚢᚨᚲᛟᛗ ᛒᚢᛞᛁ ᛒᛁᛃᛖᛊ ᛊᛈᚨᚱᛏᚨᚾᚲᚨ, ᛊᚾᚨᚷᚢ ᛏᚺᛟᚱᚨ ᛁ ᛚᚢᚲᚨᚢᛟᛊᛏ ᛚᛟᚲᛁᛃᚨ.

Volio bih napisati par riječi o GoW: R kako dolikuje ali nisam ga još nabavio!

Najbolja igra koju nikad neću igrati, nemam PS5.

F*uck me sideways and call me Kratos, this game is absolutely beautiful.

Nova sezona "Ženim sina" dostupna i na Vašoj konzoli.

Nisam bolje igrao. Grmi sjekira Kratosa, a strijela Atreusa.

Armor i ostala zezancija perverzija živa.

Ja sam kao djete daj mu da jede i isprlja se sav. 😁

monsieurgabe Ha-Ha-Hahah top recenzija brate!! ne mogu lajkat jer je nesto zbuggano, ali imas moj lajk!

Grčki imigrant i njegov sin imaju problema s integracijom u nordijskom društvu, riješavate kulturne razlike sjekirom ovoj epskoj avanturi.

Ako riječi moje nešto znače , igram pleyku i baš mi se plače , Kratos mi je još preskupi , a internet mi ko da živim u rupi , kažu da je dosta mračan , i da je grafički pojačan , jedva čekam na akciju da stigne , onda će i žena protiv mene tužbu da digne , potrošit ću na ragnaroka lovu a vi nagradite objavu ovu 😘😘😘😘😘😘

God of War je veliki naslov za ovaj naš još veći gameski svijet . To je naslov koji budi sjecanje na djetinjstvo uz prvi GoW kad si sve ispred sebe micao na sve moguće načine brisao sa "planeta" samo kako bi pokazao tko je zapravo najjači i tko je bog i batina , a u tim godinama to je bio jedan od najbrutalnijih osjećaja sa ekipom gledat kako Kratos skida glave sa ramena , no sada ... Sada je još brutalnija prića toliko se toga zapravo promijenilo na sve načine i na grafički dizajn i na story dizajn i novi glavni lik (naš BoY!) Sve u svemu igrica zaslužuje samo najbolje komentare i recenzije i svakome bih preporučio ovaj naslov jer je stvarno jedan od NAJLEGENDARNIJIH naslova na planeti Zemlji !! IDEMO NA SVE MITOLOGIJE !

Jedna od boljih virtualnih simulacija koja prati napaćenog samohranog roditelja kojem je dijete taman ušlo u pubertet.

Ono što je Gospodar prstenova na filmu, to je God of war u videoigrama, jednom riječju EPSKA ! 👍

Jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme. Pravo napravljen nastavak. Top! Jedva čekam treći dio.

Da, svjestan sam šta piše