foggy Flipper od ove XL majice dobije deku koliko je mršav. Pa 70 kila čiste foggetine bi ti bilo dosta, navrati da ti pokažem na šta mislim 😃 Mislim da tebi XL već lagano pristaje, a @fensisuperstar to oblači kao rukav.
Tony115 Spektakularan i posve nadahnjujuć završetak nordijske sage u kojoj Kratos i njegov BOI Atreus prolaze kroz pregršt avantura koje dodatno učvršćuju odnos oca i sina.
spalato Svaki dan i stalno igra se Ragnarok... od tad mi žena u krevetu okrece leđa i izvrce se na bok.
Fenix buz AbelKOsMos SirFranjoDraskovic Redakcija je odlučila. @buz kao komentar s najviše glasova, a @AbelKOsMos i @SirFranjoDraskovic komentari su nam se najviše svidjeli. Čujemo se privatnom porukom za slanje
monsieurgabe “God of War Raganrok; preuzmite kontrolu starog veterana rata u igri gdje protagonist liječi svoj poremećaj PTSD-a dok istovremeno pokušava živjeti mirni obiteljski život sa svojim sinom, no kao i u našoj surovoj realnosti vrhovni bogovi (čitaj političari) Asgarda čine sve u svojoj moći kako bi spriječili njega i ostatak naroda u mirnome kohezijskome životu dok istovremeno žele pokoriti svaki kutak društva u svoju korist.” -Review by Gabe 😂❤️ much Love
Wulner monsieurgabe hah top recenzija brate!! ne mogu lajkat jer je nesto zbuggano, ali imas moj lajk!
tin0911 monsieurgabe dobra prica brate, niti meni ne zeli lajkati komentar; mislim da te sabotiraju… FFA dajte mu molim vas tu salicu, da mu je mogu maznut kad mu stigne doma. 🥰
CRYSTALVENOM Znate onu staru uzrečicu'' uhvatit Boga za bradu '' e, pa u ovoj igru možete upravo to - na vrlo jedinstven način sa osjećajem iznimne moći, spektakularnim vizualnim i zvučnim efektima - pokorit mitološke bogove. 🔥
SirFranjoDraskovic ᚱᚨᚷᚾᚨᚱᛟᚲ ᛃᛖ ᛁᚷᚱᚨ ᚲᛟᛃᚨ ᚢ ᛊᚢᚨᚲᛟᛗ ᛒᚢᛞᛁ ᛒᛁᛃᛖᛊ ᛊᛈᚨᚱᛏᚨᚾᚲᚨ, ᛊᚾᚨᚷᚢ ᛏᚺᛟᚱᚨ ᛁ ᛚᚢᚲᚨᚢᛟᛊᛏ ᛚᛟᚲᛁᛃᚨ.
Nanox7 Nisam bolje igrao. Grmi sjekira Kratosa, a strijela Atreusa. Armor i ostala zezancija perverzija živa. Ja sam kao djete daj mu da jede i isprlja se sav. 😁