doktor1

Također imam oko 110 metaka, desetak drinkova i 5 syringa. Stalno se nalaze, a trošio sam samo na par grupa protivnika i na bossa.

sanzo

Drago mi je da ti se sviđa i da je sumnja bila kriva.

Inače prešao sam bolnicu. Jbt koja jeza pogotovo otherworld. Uspjeli su mi stvoriti nelagodu a ja veteran horor svega (igra, filmova, knjiga, serija) od svoje 7 godine. Tako da naklon do poda.

Naravno samo po mraku igram (kad mali zaspi) i to sam u sobi i obavezno slušalice.

@maverick jesi živ?

doktor1

Pa da, od Pyramid heada do ulaska u bolnicu sigurno imaš oko 100 metaka za pronaci + jako puno healing itema. Razbij svaki auto (ne samo vozacev prozor nego i gepek, tamo zna cesto biti municija), probaj uci u svaki lokal i sobu, provjeri svaku slijepu ulicu, kad pokupis Marie i onda prije motela odi do kraja te ulice i do benzinske i još iza nje, odmah nakon toga kad je oluja i hrpa neprijatelja imaš takoder jako puno svega samo je pitanje jel ti se da poubijat ih sve da mozes u miru sve skupit i istrazit. Uglavnom razbij sve, dodi do svakog zida, pogledaj jako dobro svaku lokaciju.

kauboj

Mislim da nisam išao baš tako detaljno istraživat, ali prošao sam cijelu onu dugu ulicu, pokupio podizač i otvorio garažu i pregledao svako auto kraj kojeg sam prošao. I ovo je sasvim dosta. Nisu protivnici na normal za sad jako teški. Kad i pucaš umru od 2-3 metka, a daska je dovoljna ako su sami.

sanzo

E vidiš ja sam ga pokupio i ništa nisam napravio s njime, negdje sam to propustio. Pretpostavljam da to mogu i nakon bolnice inače ne gine učitat zadnji save.

kauboj

Ma nisi ništa posebno propustio. Jedna od onih numeriranih slika i nešto resursa. Nećeš u provom prolasku pokupit sve bez guidea, šteta je gubit vrijeme za reload.

Thomas je više prikladan za Nemesisa ili Tyranta, ipak PH nije toliki stalker.: p

Konami je objavio da se igra u prva tri dana prodala u 3 miljuna primjeraka!

resident_evil

3 put više od originala i sad je to četvrtina ukupne prodaje serijala. Nije loše. Bilo bi čudno da ne dobijemo ukoro najavu za još neki Silent Hill.

Ni Capcom sa Resijem a ni Konami sa Beverly Silent Hillom ne žele iz nekog razloga rimejkati prve svoje igre.

To je svetinja, to se ne dira iako je RE1 lošeg izgleda ali neka ga takvog.

Takav je kakav je.

Ovog puta prvi mačići se ne bacaju u vodu!

Te igre su jako stare i dizajnerski banalne. Treba kompletan novi dizajn prvog Silent Hilla da bi funkcionirao.

Recimo SH2 je i prije bio puno veći od jedinice, pa su opet u remakeu potpuno redizajnirali sve lokacije i dvostruko, pa i trostruko ih povećali. Gameplay je brži i dinamičniji i ne bi funkcionirao na starim mapama.

Usporedite samo veličinu bolnice.

TITANXIS

RE1 je dobio čak 2 remakea. Prvi za Gamecube koji je kasnije remasteran na nove konzole/PC i drugi za DS koji je grafički bio puno sličniji originalnoj igri. Ne sumnjam ni malo da ćemo s vremenom dobit još jedan, ovaj put sličan 2,3,4 remakeovima. Vjerojatno samo čekaju neku godišnjicu da ga najave.

sanzo RE1 je dobio čak 2 remakea. Prvi za Gamecube

Tog često smetnem sa uma a žalio sam svojevremeno kako nemam GC da ga mogu igrat ali kad se pojavio i za Winse pa eto meni veselja. Tada mi je izgledao baš predivno poput filmskih animacija unutar igre.

Za verziju za DS nisam ni znao da je izašao rimejk, ono što sam vidio na YT mislio sam da je samo neki port za DS.

weky

Ma sve mi to jasno ali ako uspiju napravit drugu iz serije onda mogu i prvu koja je i manje zahtjevnija

Ostajem pri svojem mišljenju da nekako i oni tako misle da originalne prve igre ne treba previše dirati da bi ih zasjenile super nove jer bi ih dobrano izmjenile i zamjenile. Nije to rimejk PS4 za PS5 pa se ne vidi baš tolika razlika.

Ali opet u slučaju prvog MGS-a na nagovor publike Konami je ipak odlučio da MGS1 rimejka što po meni nije bilo potrebno jer kao što rekoh to se ne dira. Original mi je izgledao kao nešto najbolje u moru PS1 videoigara.

A kad MGS rimejk izađe samo nek se igrači usude probat žalit kako nešto neće valjat!!! 😀

Eto igrače se katkad nešto pita ali….

SH1 i RE1 su prastare igre ali su obje perjanice svojih timova i ja ih ne bi previše dirao i neka ostanu u povijesti.

Dajte igračima potpuno novo friško meso (videoigre) a ne izvlačit iz zamrzivača i natapat vodom i pikat ih kemikalijama da ga uljepšaju i osvježe.

resident_evil Mislim da si malo polupao lončiće. Isporučeno je preko milijun kopija unutar tri dana, barem takvu vijest nalazim po ostalim portalima, uključujući Konamijev. I dalje impresivno i sigurno da će brojka još rasti.

TITANXIS

Nema mi smisla tako šarati, ajmo dva, pa jedan, pa tri. Ni za jednu igru. Glupo i nepotrebno.

Mislim da je Bloober sad svima dokazao da su sposobni preuzeti Silent Hill serijal i nek im Konami da slobodne ruke za sasvim novi i originalni nastavak.

Istina za devove. Konami im je pružio šansu tako da su Blooberovci izašli iz sjene. Znaju posao što se tiče programiranja i svega vezano uz kreiranje igre ali im možda fali ideja i originalnosti.

Njihov prvi Layer of Fear osobno mi se nije baš svidio. Ajd bila je kratka igra pa sam je odradio.

Djeluje mi onako kao nedorečena i nedovršena igra sa ubačenim šizofrenijama glavnog lika.

A u toj se igri već dalo isčitati da su htjeli da nalikuje Silent Hill stilu.