Sad još recite da ste svi na OLED-u. Trebaju vam onda ovi noviji, s više svjetline.🙃

kauboj A ja sa redita 😃 Nakon tog mi je bilo ok, kasnije doduše stvarno ima mraka ali već sam se navikao do tad.

Zero I veći TV, ne zaboravimo

foggy Pa tu u igri doslovno to imas, na to sam i mislio.

Isključio sam hdr na plejci i forsiram ga preko telke, tako da imam samo osnovan brightness u igri. S uključenim je još gore.

weky A sta da ti velim, morat ces tapkat po mraku. Zazmiri i osluskuj.

Najbolje kad je mrak i kad ti se kamera zabije negdje.

Plejka jednostavno nema dobar HDR. Ima osnovni HDR10.

Mislim da je krajnje vrijeme da se standardizira nekakav Gamemaker mod između proizvođača televizora, konzola i igara, jednako kao što postoji Filmmaker mod za filmove. Onda bi postavke svjetline otišle u zaborav, a svi bi dobili najbolje što mogu od svog televizora.

Onda bi morali preimenovat neke igre, npr Alone in the Dark bi se morao zvati Alone in the Light. Ostavi nam mraka malo tak da mozemo njurgat

Upravo stigao u bolnicu sa 178 metaka, 14 health drinkova i 7 syringa. Ne znam sta me ceka ali imam visoka ocekivanja nakon apartmentsa i mislim da sam spreman.

I jesu li fotografije koje su okolo razbacane samo random collectable ili imaju neku svrhu?

kauboj

Ja sam isto sad prošao apartmane jučer, sad šećem po gradu i skupljam resurse. Prvi dio je baš dobro napravljen. Mix originalnih elemenata i noviteta. Sve jako dobro uklopljeno, Bloober je nadmašio očekivanja. Čak bi bio zainteresiran za neki novi nastavak od njih koji nije rađen po postojećem predlošku.

kauboj

Random; ako skupiš sve dobiješ trofej.

Ima zanimljiva teorija o svakoj fotografiji

sanzo

Jako dobro pogledaj sve okolo izmedu apartmana i bolnice jer imas stvarno hrpetinu resursa za skupit (ovisno koja tezina naravno ali na normal racunaj na cca 100 metaka i tonu healinga).

Takoder, ali cut scenes stvarno trebaju poboljsati jer štucaju svako malo, ne daj boze da se dogada nesto vise od razgovora jer bi se totalno raspalo.

doktor1

Također imam oko 110 metaka, desetak drinkova i 5 syringa. Stalno se nalaze, a trošio sam samo na par grupa protivnika i na bossa.

sanzo

Drago mi je da ti se sviđa i da je sumnja bila kriva.

Inače prešao sam bolnicu. Jbt koja jeza pogotovo otherworld. Uspjeli su mi stvoriti nelagodu a ja veteran horor svega (igra, filmova, knjiga, serija) od svoje 7 godine. Tako da naklon do poda.

Naravno samo po mraku igram (kad mali zaspi) i to sam u sobi i obavezno slušalice.

@maverick jesi živ?

doktor1

Pa da, od Pyramid heada do ulaska u bolnicu sigurno imaš oko 100 metaka za pronaci + jako puno healing itema. Razbij svaki auto (ne samo vozacev prozor nego i gepek, tamo zna cesto biti municija), probaj uci u svaki lokal i sobu, provjeri svaku slijepu ulicu, kad pokupis Marie i onda prije motela odi do kraja te ulice i do benzinske i još iza nje, odmah nakon toga kad je oluja i hrpa neprijatelja imaš takoder jako puno svega samo je pitanje jel ti se da poubijat ih sve da mozes u miru sve skupit i istrazit. Uglavnom razbij sve, dodi do svakog zida, pogledaj jako dobro svaku lokaciju.

kauboj

Mislim da nisam išao baš tako detaljno istraživat, ali prošao sam cijelu onu dugu ulicu, pokupio podizač i otvorio garažu i pregledao svako auto kraj kojeg sam prošao. I ovo je sasvim dosta. Nisu protivnici na normal za sad jako teški. Kad i pucaš umru od 2-3 metka, a daska je dovoljna ako su sami.

sanzo

E vidiš ja sam ga pokupio i ništa nisam napravio s njime, negdje sam to propustio. Pretpostavljam da to mogu i nakon bolnice inače ne gine učitat zadnji save.

kauboj

Ma nisi ništa posebno propustio. Jedna od onih numeriranih slika i nešto resursa. Nećeš u provom prolasku pokupit sve bez guidea, šteta je gubit vrijeme za reload.