- Uređivano
Silent Hill 2 Remake
doktor1 Nekima treba oduzet pravo pisanja. Kakve klosarcine.
resident_evil Atmosfera se stvarno može rezati nožem i igranje po noći+ slušalice je jedini način.
Slušalice mi čak kvare najbolji novi feature, a to je da je dual sense radio koji krči. Doslovno savršen imerzivan dodatak gdje se vidi koliko je to bitan napredak tehnologije i koliko nismo ni znali da nedostaje prije dvadeset godina. Imaš radio baš kao i James, negdje sa strane.
Baš neki dan usred noći, odložim na brzinu kontroler da skoknem do kuhinje po čašu vode, kad čujem da je gamepad poludio i krči za popizdit. U brzini se vraćam vidjeti što je bilo i da spasim cijelu stvar, kad ono, jebene bube. Savršeno.
Ima još nekoliko genijalnih upotreba kontrolera, al neću spoilat.
Super da je igra ispala top, uvik san vise volio SH od RE serijala.
Kad dode pro kupiti cu samo kad ce na red za igranje radi zaostataka viditi cemo
Resi ipak ima bolje remakeove, dotjeranije i igrivije, ali i ovo je vrlo korektno odrađeno.
Ako ti nije sila, pričekaj koji patch, najviše za gammu i druge tehničke probleme.
- Uređivano
weky Slušalice mi čak kvare najbolji novi feature, a to je da je dual sense radio koji krči. Doslovno savršen imerzivan dodatak gdje se vidi koliko je to bitan napredak tehnologije i koliko nismo ni znali da nedostaje prije dvadeset godina. Imaš radio baš kao i James, negdje sa strane.
Nisi igrao Evil Within 2 gdje je to također na isti način zastupljeno? Čak i bolje u nekim dijelovima rekao bih. Od tada nisam do ove igre takav dobar feature koristio u igri.
Nisam. Odustao sam na prvom koji je bio tehničko rasulo, čak i na PS5.
Uglavnom, jebeno su to odradili, i dalje se sledim kad se sjetim zvukova koje sam tamo čuo.
Sad tek vidim koliko im je SH inspiracija. Tehnički se ne sjećam kak je radilo, samo znam da sam se zabavio.
- Uređivano
Koja je caka koje recenzije idu na metacritic?
Npr, ja za horor igre pratim Rely on Horror stranicu koja je ovoj igri dala 9.5/10, dok je Guardian odmah uvršten na metu sa 40/100 recenzijom.
A nije samo da su na meti u recenzijama samo neki renomirani kanali jer ima svega.
Znamo da je developerima i izdavačima jako bitna meta ocjena, Bloober je bio toliko pljuvan da nisu dorasli zadatku i vjerovatno su odahnuli i dobili samopouzdanje nakon šta je ova igra dobro prihvaćena. I onda neki frustrirani tip na stranici koja nema veze sa gamingom nabije nikakvu ocjenu koja odmah završi na meti, dok stranica fokusirana za gaming i baš taj žanr se ne uvrsti?
Metacritic droped from an 89 to an 86
doktor1 Osim prijave da ti uvrste stranicu tamo, koliko se sjećam, bitan je duži kontinuitet pisanja recenzija…mooožda i neka određena brojka pratitelja da bi uzeli stranicu u razmatranje. Odabir kritičkih stranica im nije baš transparentan, a dodaj tome i da nemaju sve stranice istu "težinu" u formiranju konačne ocjene, nešto što javno ne objašnjavaju u detalje.
Uglavnom, Metacritic bi trebao biti pomoćni alat u odabiru nekog medija i na taj način bi se trebalo gledati. Da su postali previše utjecajni (pogotovo nakon prestanka rada Gamerankingsa) i da izdavači često vežu bonuse uz određeni prosjek ocjena (kao poznati slučaj F:NV, kada je Obsidian "izvisio" za bonus zbog jedan posto manjeg prosjeka na Meti), to isto stoji.
Trebali su napravit dupli cover
Kopiram i tu…
Silent Hill 2 Remake
Full Review:
https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/silent-hill-2-remake
Ne znam što previše reći, ja sam oduševljen. Da ne izlazi Metaphor u ponoć, odmah bih išao na drugi prelazak, a ovako ću nakon te igre. Za mene vrh ponude žanra i osobno u top 3 remake igre. Konami, bravo jebote.
Iako igram oko pola noći, malo sam igro, pošto sam solo doma pa je odmah i buuuuu
Treći kat apartmana… Jbt, kakva atmosfera općenito u igri. Neznam kada sam zadnji put bio toliko na rubu dok tumaram okolo… Kada vidim svjetlo, dan, rasvjetu odahnem jbt
Ove Mannequin spodobe su agilne, izbjegavaju, napadju, skaču…
Pa neznam dali da štedim municiju, dali da pucam, dali da mlatim…
Na hard sam
foggy Prosao i ja, lagani potpis. Remek-djelo.