Uglavnom, jebeno su to odradili, i dalje se sledim kad se sjetim zvukova koje sam tamo čuo.

Sad tek vidim koliko im je SH inspiracija. Tehnički se ne sjećam kak je radilo, samo znam da sam se zabavio.

Koja je caka koje recenzije idu na metacritic?

Npr, ja za horor igre pratim Rely on Horror stranicu koja je ovoj igri dala 9.5/10, dok je Guardian odmah uvršten na metu sa 40/100 recenzijom.
A nije samo da su na meti u recenzijama samo neki renomirani kanali jer ima svega.

Znamo da je developerima i izdavačima jako bitna meta ocjena, Bloober je bio toliko pljuvan da nisu dorasli zadatku i vjerovatno su odahnuli i dobili samopouzdanje nakon šta je ova igra dobro prihvaćena. I onda neki frustrirani tip na stranici koja nema veze sa gamingom nabije nikakvu ocjenu koja odmah završi na meti, dok stranica fokusirana za gaming i baš taj žanr se ne uvrsti?

Metacritic droped from an 89 to an 86

doktor1 Osim prijave da ti uvrste stranicu tamo, koliko se sjećam, bitan je duži kontinuitet pisanja recenzija…mooožda i neka određena brojka pratitelja da bi uzeli stranicu u razmatranje. Odabir kritičkih stranica im nije baš transparentan, a dodaj tome i da nemaju sve stranice istu "težinu" u formiranju konačne ocjene, nešto što javno ne objašnjavaju u detalje.

Uglavnom, Metacritic bi trebao biti pomoćni alat u odabiru nekog medija i na taj način bi se trebalo gledati. Da su postali previše utjecajni (pogotovo nakon prestanka rada Gamerankingsa) i da izdavači često vežu bonuse uz određeni prosjek ocjena (kao poznati slučaj F:NV, kada je Obsidian "izvisio" za bonus zbog jedan posto manjeg prosjeka na Meti), to isto stoji.

Trebali su napravit dupli cover

Iako igram oko pola noći, malo sam igro, pošto sam solo doma pa je odmah i buuuuu

Treći kat apartmana… Jbt, kakva atmosfera općenito u igri. Neznam kada sam zadnji put bio toliko na rubu dok tumaram okolo… Kada vidim svjetlo, dan, rasvjetu odahnem jbt Ha-Ha-Ha

Ove Mannequin spodobe su agilne, izbjegavaju, napadju, skaču…

Pa neznam dali da štedim municiju, dali da pucam, dali da mlatim…

Na hard sam

doktor1 Iako igram oko pola noći, malo sam igro, pošto sam solo doma pa je odmah i buuuuu

Ja imam traume ovih dana 😃 Cimam se po hodnicima i zaletavam u vrata u nadi da ce se otvorit ak su otključana 😃

Zero Meni 18/19h nisam ziher na hard uz intenzivno istrazivanje. Ma silovo sam igru ovih 4 dana Ha-Ha-Ha

Zero

Ja sam na četri i pol sata u Bluecreek Apartments djelu…
      Igram na hard i čini mi se da će biti satnice…

doktor1

Pa kaj ti nije bilo dost mazohizma sa TLoU, hehe! kad igraš sad SH2 na hard. Nadam se da ti nije tak težak mode kao u TLoU 1, 2

Kad sam ga već spomenul, jesi li odigral TLoU2?

TITANXIS

Nisam još. Preko dana Part II, a ovo igram tek iz 23 sata.

U Last of Us imam još jako puno. Završit ću ga tamo negdje, kraj desetog mjeseca

foggy Za mene vrh ponude žanra i osobno u top 3 remake igre.

A druga dva?

RE2 iz rece i vjerojatno SOTC ili DeS. Samo da ne kaže TLOU1 jer ga se odričem.