Odigrao sam jučer navečer nekoliko matcheva nakon cirka 45min čekanja za upad u server.
Doslovno su puštali po 5 ljudi na 15 sekundi…užas..
Što se igre tice…definitivno je to i dalje originalni ow…ali ono što mi užasno jako fali je što više nema onog finalnog scora bez obzira na rezultat. Da tog ima vjerujem da bi više ljudi endorsalo svoje kolege…jer ako i izgubis match ne znaci da netko iz tima mozda i nije bio najbolji dps ili tank ili slicno.
Također mi se ne sviđa taj free to play model jer sada fakat ima tako losih igraca…a dovoljno je da je jedan od petorice saka ili ne igra…ili sam istražuje da izgubis match makar bili daleko bolji.
Inače mainam mercy…i volim igrat kao support healer…i nakon nekih 150 sati igranja s njom mogu rec da cak i mogu kerijati vecinu gejmova ako ostatak tima ima imalo razuma.
Međutim na quick playu je to loto…a za ranked bi trebao naci neki dobar tim…
Battle pass nebi komentirao…i dok su to kozmeticke stvari meni je to u redu.
Sve u svemu super...i dalje je to ow1 uz preinake i dalje smatram da je mogao ostati ow1 sa zakrpama…jedino čega se bojim je community…pun djece…nezrelih osoba..njubina..onih bez mikrofona i komunikacije…a ovdje se radi o timskoj igri.