Overwatch 2 u prvim satima nakon izlaska trpi velike DDoS napade i neigriv je
- Uređivano
Od kad je navala igrača ddosanje?
Zar ce se barem jednom desit da netko prizna da mu serveri ne mogu izdržati navalu?
Zanimljivo je kako je uvijek ddosanje krivo.
Jel ima puno promjena u odnosu na 1? Ja sam skeptican zbog tog f2p modela
doctorfreak Zar ce se barem jednom desit da netko prizna da mu serveri ne mogu izdržati navalu?
blizzard bi radije sebi pucao u nogu nego priznao da im serveri sakaju kurac. sakaju na diablu, sakaju na wowu, sakaju i na overwatchu. Jedino gdje serveri rade savršeno je hearthstone (i vjv. call of duty mobile.) Guess why.
fensisuperstar Haha istina…nikad necu zaboravit onaj njihov dokumentarac gdje su prezentirali firmu i svoje servere…i one velike ekrane gdje se svake sekunde refreshaju upadi u njohove sustave.
Ali da od prvog dana tipa d3 gotovo nikada nije radilo baš ono glatko…
Sramota da nakon 26 sati nakon launcha ne mozes uci u igru, ovo jos nisam dozivel.
renda dok je wow prvi put izbačen igrao si ga par mjeseci u prvih godinu dana. Kad je D3 izasao nije se moglo igrati danima. Svaka WoW ekspanzija skoro je sakala kurac prvih 24 sata. Diablo Immortal je sakao kurac danima. Znači ovo nije sramota, ovo je normalno za blizzard.
fensisuperstar S time da ste zaboravili da se radi o besplatnoj igri koja je pushana na sve platforme u isto vrijeme.
Prevelik zalogaj čak i za njih.
oxi Na ps5 se ujutro moglo igrati…danas od 18 na dalje nema šanse.
doctorfreak oof
A nezz što reć, zašto te servere ne poprave, štekalo je bilo i danas oko 8, ali popravii su. Mada, živciraju me dc-evi u compu, zadnje dvije smo dobili ali nezz ni sama kako jer prvu nam je dc-ao jedan dps, drugu healer i dps.
oxi Jer nemaju sta za popravit. Puno je vise ljudi nego kapacitet sustava dopusta. Igra je free i dok prva navala ne prode bit ce nestabilno. Ulozit u servere koji ce podnest peak usera na izlasku igre nema smisla jer ne ocekuju da ce broj igraca znacajno rast. Znali su unaprijed da ce bit tako, ali financijski je isplativije da igra pati prvih par dana.
sanzo Znali su unaprijed da ce bit tako, ali financijski je isplativije da igra pati prvih par dana.
i zbog toga su smeće od firme. FF14 je imao nestabilne servere jer nisu bili spremni na takve brojeve ali od onda su serveri spremni za bilo što, riješili su problem i softverski i hardverski. Path of Exile je imao navale svaki put, pa u zadnjih par liga su uspijeli riješiti to i softverski i hardverski. Čak i kad ligu starta stotine tisuća ljudi u isto vrijeme igra ne trza. Mogli su pripremiti dodatne servere za početak, ali oni nisu bili spremni ni softverski ni hardverski, nešto od čega blizzard pati godinama. Diablo 4 će sakat kurac po pitanju launcha, pazi što ti kažem.
renda Upravo to počinje sa tipa 2999 pa za minutu padne na 299 i onda te izbaci van…pa opet od početka…fail
Evo nisam imala pojma, stvarno se nadam da će to sredit. Meni je tako bilo jučer jedno pol sata ali kasnije je bilo bez problema, ali opet kažem, mene nije bacalo van ali bilo je bar 2-3 dc-a kroz igranje u ekipama što nije fora kad igraš comp.
Odigrao sam jučer navečer nekoliko matcheva nakon cirka 45min čekanja za upad u server.
Doslovno su puštali po 5 ljudi na 15 sekundi…užas..
Što se igre tice…definitivno je to i dalje originalni ow…ali ono što mi užasno jako fali je što više nema onog finalnog scora bez obzira na rezultat. Da tog ima vjerujem da bi više ljudi endorsalo svoje kolege…jer ako i izgubis match ne znaci da netko iz tima mozda i nije bio najbolji dps ili tank ili slicno.
Također mi se ne sviđa taj free to play model jer sada fakat ima tako losih igraca…a dovoljno je da je jedan od petorice saka ili ne igra…ili sam istražuje da izgubis match makar bili daleko bolji.
Inače mainam mercy…i volim igrat kao support healer…i nakon nekih 150 sati igranja s njom mogu rec da cak i mogu kerijati vecinu gejmova ako ostatak tima ima imalo razuma.
Međutim na quick playu je to loto…a za ranked bi trebao naci neki dobar tim…
Battle pass nebi komentirao…i dok su to kozmeticke stvari meni je to u redu.
Sve u svemu super...i dalje je to ow1 uz preinake i dalje smatram da je mogao ostati ow1 sa zakrpama…jedino čega se bojim je community…pun djece…nezrelih osoba..njubina..onih bez mikrofona i komunikacije…a ovdje se radi o timskoj igri.