Gleda se, to mi je baš poslije VZ5, pa i Direkt tak da je RTL aktualan skoro do ponoći
Samo sam počel odnedavno "Miriše na ljubav" pratit otkako su promjenili termin.
Da, iako su jadni to ljudi jer nisu svi zbog psihe se udebljali, ima tu i drugih faktora, među njima su i geni. Oxi je spomenula svoju poznanicu koja takoreći ždere a ne prima joj se, zato što takav ima metabolizam. Kad se on poremeti i uspori onda će te i čaša vode udebljat. Znam dosta takvih koji se i kreću i sve ok sa njima u glavi a ne jedu pretjerano a brzo se udebljaju i zbog toga pate.
Problem je i u brzoj hrani ali ne samo u brzoj hrani nego i u bržem jedenju te hrane. Ljudi užurbano jedu i kad nemaju i kad imaju vremena a mozak ne može brzo reagirati i dati ti signal da si sit pa bude viška u organizmu i tako svaki dan.
Tu su pomalo krivi i internet i društvene mreže i svima nam jasno zbog čega. Buljiš u ekran i jedeš!
Svakako i ja podržavam taj šou samo mi se ponekad čini da treneri to rade za svoju promociju, tako i biva ispočetka dok se ne zbliže sa natjecateljima.
I još što se tiće tih kandidata, treba zbilja imat muda se prijavit i izložit sebe još većem ruglu okoline jer ima više onih koji se zgražavaju nad takvim ljudima, nego onih kaj će ih bodrit i savjetovat u dobrom smjeru. Najlekše je reći: debel ili debela si ko svinja, (ko da nema ogledalo doma).