Nešto je on zbrljavio, uvjeren sam ja
Život na vagi
Čapo se prepolovio, finale su emisije. Svi su šlank.
Jutros odgledao finale, Čapo je razvalio, svaka mu čast!
Krenula nova sezona, jel gleda netko?
Gledam Masterchef.
Ja gledam.
U ovoj sezoni bit će svega. Ima dosta teških, to je užasno. Nije to samo prežderavanje jer znam njih dosta koji jedu ama baš sve i ne paze na liniju i ne bave se sportom a mršavi su jer im metabolizam savršeno radi. Kod ovih u emisiji to nije ništa drugo nego bolest. Poremećaj metabolizma, kada se prima sve što konzumiraš pa i voda ali ova ekipa mi se čini kao odlučna u nastojanju da izgube kilograme.
TITANXIS jesi ziher da je do metabolizma jer ako se netko prežderava i ne bavi se sportom, a jako je mršav onda ne bih rekao da je samo do metabolizma već mi se čini da bi mogao biti posrijedi zdravstveni problem (tipa problemi sa štitnjačom). Postoje neka pravila kod jedenja ako ne želiš da ti se lijepe kile no ako jedeš sve, obilno i u svako doba dana, a ne baviš se sportom teško da ćeš biti mršav.
Što se tiče kandidata, rekao bih da iza debljanja stoje uglavnom psihički problemi koji se pokušavaju riješiti jedenjem. Iako se sad čini da su odlučni, budeš vidi kroz epizode kad krenu oklijevanja i kad se krenu lomiti. No svakako podržavam da su se ljudi prijavili u show i skida im kapu da su se odlučili na promjenu.
Točno se vidi npr. po nogama tko ima najveće šanse za smršaviti. Ima lik oko 200 kg i vidiš da je to samo nabijena trbušina i prsa, a noge su normalne, dok ove neke žene po izgledu nogu, koje su kao gredice 30 x 30, tu se može zaključiti da će biti izrazito teško.
Inače mali off, što nemaju neki novi format. Svaku jesen jedno te isto po svim televizijama.
Picek ako jedeš sve, obilno i u svako doba dana, a ne baviš se sportom teško da ćeš biti mršav.
Znam i po sebi jer sam žderal sve a bio sam neću reć mršav nego imao normalnu liniju za svoju visinu. Sport nikakav.
Metabolizam i je povezan sa štitnom žlijezdom. Ona ga upotpunjuje time što stvara hormone potrebne za održavanje metabolizma u balansu. Kod mene je to sa godinama usporeno i poremećeno i počeo sam se debljati više nek prije. Ok, trebao bih to kompenzirati sa više kretnje nego inače ali ajd nateraj žabu na suho.
Nisam sportski tip nikad bio više ono za društvo gdje se piju gemišti, gazirana pića i papa dobra klopa sa roštilja i nakon toga paše odmor uz lagano filozofiranje koje svak tera svoju.
Loki Ima lik oko 200 kg i vidiš da je to samo nabijena trbušina i prsa, a noge su normalne, dok ove neke žene po izgledu nogu, koje su kao gredice 30 x 30, tu se može zaključiti da će biti izrazito teško.
Trbušina i mršave noge su znak da se vjerovatno popije pola gabje pive dnevno i štošta drugog, zato će i smršaviti brže kada se to izbaci iz prehrane jer će se ispuhati ko balon. A što se žena tiče, neznam koliko si upoznat sa činjenicom da žene i muškarci imaju drugačije genetske predispozicije za debljanje, tako i godine igraju važnu ulogu kao i menopauza i hormoni i svašta nešto.
Znam žene koje godinama aktivno treniraju ali pošto nisu pazile na prehranu u prvih 35-40 godina života, i dan danas nemogu formirati "normalnu" figuru, a istrči 9 kilometara dnevno i odlazi u teretanu 5 puta tjedno.
Isto, celulit. Nemoguća misija.
sve je to psiha…mene je psiha dotukla gdje sam se prezderavao i dosao do 160kg….2019 kad sam prekinuo s bivsom sam imao 130kg i poceo u gym, smrasavio na nekih 124kg tako negdje te stigla korona u veljaci 2020 ako se dobro sjecam kad su nam zatvorili ured i pocetak rada od kuce, tu sam naglo skocio s kilazom kroz 2 i pol godine i eto sad se borim da skinem sve..neki dan na vagi pokazalo 139.5 kg….jos nekih 30tak kg dole i to je to
Zašto ne kažu život na vazi?
Kaj će oni debili samo prikazivat ponedjeljkom i utrokom ŽNV?
Za sad bude tako dok to ne usklade jer i nova sezona Ljubav na selu je počela. Svaki dan predstavljaju novi streaming servis VOYO pa možda se tamo emisija emitira svaki dan kroz radni tjedan?
Sad vidim i "Masterchef" je počeo na NOVA tv. Kud sve odjednom daju. Ko će to pratit a zanimljiva su mi sva tri šoua.
A o "Večeri za 5" da i ne govorim da je nova sezona počela i to sa ranijim terminom emitiranja kao nekoć.
Jel vam je ok da imaju ponavaljace, Pošto na taj način su "uzeli" nekom drugom priliku, a ovi su je vec jednom imali.