TITANXIS Obično ti deblji su mlađe dobi i roditelji su im sponzori.
Mlađe je 18-22/23 da im starci plaćaju slatkiše, a ne od 28-45, o čemu kljucaš po toj tipkovnici.
Ko ćorava kokoš koja tu i tamo nabode koje zrno, tako ti jednom godišnje pogodiš poantu nečijeg posta, danas izgleda nije taj dan.
Kao da slušam susjeda od 87 godina koji se redovno izgubi u svojoj senilnosti do marketa 300m dalje, pa stane da pozdravi, pa priča o božićnoj večeri iz 1972 gdje je Magda poderala čarapu, pa se prebaci u drugoj rečenici na gumu koju koriste kao potplat u proizvodnji espadrila u australiji.
TITANXIS Može se hraniti i debljati i za manje pare jer su ili mogu biti slažem se sa tobom srednjeg staleža iako po njihovim pričama iz prijašnjih emisija neki od njih imali svoje firme ili su u nekoj na večem položaju i imaju veću plaču.
Kakve to veze ima sa ovom sezonom programa i novim ljudima?
TITANXIS i nedavno sam pročitao ovdje na portalu da neko od naših ffa članova ima 120 kg a bogme nije ni to malo i vrlo lako mogu doseći i veću kilažu.
Kakve to veze ima sa mojim postom i emisijom?
Što se izraza sirotinje tiče, nisi shvatio, kako da nazovem grupu ljudi koji su od sebe svjesno napravili invalide i gotovo sam sigurna da većina njih živi na teret drugih ljudi i države?