TITANXIS Dok su u emisiji ono kaj se pojede plačaju sponzori a dok su bili vani, pa sami., svi su oni situirani Vele oni u počecima šta rade i čime se bave ili roditelji od natjecatelja.

Najviše debelih i ima u imučnim obiteljima jer imaju sve pa izgube smisao i ništa im drugo ne preostaje nego jesti a sirotinja se bogme bori sa životnim zaprekama svaki dan i nemre se udebljat.

Čitati sa razumjevanjem. Ne pričam o emisiji, pričam o tome kako netko od 240 kila održava tu masu ako je sirotinja, ne radi i jede kilo kolača i pije 6 litara sprite-a dnevno. Sve to košta, posebno na dnevnoj bazi to je ogroman trošak. A i nebi se prijavili u emisiju da idu mršavit da su takvog imovinskog stanja da si mogu priuštit rehabilitaciju ili nešto tipa ozempic ili šivanje želuca.

A i kakav posao možeš radit sa 200+ kila, objasni mi, ako nemožeš stajat 20 sekundi na vlastitim nogama ili prehodat 400 metara dnevno, ili čak stat u normalnu stolicu.

Jer imam dojam da 90% njih nisu iz multimiliunaških obitelji i ne sjede ko kraljevne na zrnu graška na krevetu dok ih dvore sluge i butleri, nego ljudi prosječnog financijskog stanja.

oxi Ova 200+ kad otvori vrecicu za zamrzivanje i krene jest table cokolade kao da su kockice… taj me prilog izbacio iz takta.

Bome, tko ih financira i jel tim ljudima nije doslo da kazu dosta je?

foggy

Rekla je da pojede kilu čokolade dnevno u prosjeku, to je 30 kila mjesečno odn. 365 KILA ČOKOLADE GODIŠNJE!

Ne mogu ovi nabrat kakao tak brzo bogte.

oxi A i kakav posao možeš radit sa 200+ kila

Možeš bit u kampu ko fensi i otvarat rampu iz kućice.😀

-Obično ti deblji su mlađe dobi i roditelji su im sponzori.

-Teška sirotinja svakako nisu ali nisu ni multimilijunaši kak veliš.

-Može se hraniti i debljati i za manje pare jer su ili mogu biti slažem se sa tobom srednjeg staleža iako po njihovim pričama iz prijašnjih emisija neki od njih imali svoje firme ili su u nekoj na večem položaju i imaju veću plaču.

-A i nedavno sam pročitao ovdje na portalu da neko od naših ffa članova ima 120 kg a bogme nije ni to malo i vrlo lako mogu doseći i veću kilažu.

Hoću reći da se samo teška sirotinja ne može udebljati jer nema sredstava za takvo gojenje.

TITANXIS Obično ti deblji su mlađe dobi i roditelji su im sponzori.

Mlađe je 18-22/23 da im starci plaćaju slatkiše, a ne od 28-45, o čemu kljucaš po toj tipkovnici.

Ko ćorava kokoš koja tu i tamo nabode koje zrno, tako ti jednom godišnje pogodiš poantu nečijeg posta, danas izgleda nije taj dan.

Kao da slušam susjeda od 87 godina koji se redovno izgubi u svojoj senilnosti do marketa 300m dalje, pa stane da pozdravi, pa priča o božićnoj večeri iz 1972 gdje je Magda poderala čarapu, pa se prebaci u drugoj rečenici na gumu koju koriste kao potplat u proizvodnji espadrila u australiji.

TITANXIS Može se hraniti i debljati i za manje pare jer su ili mogu biti slažem se sa tobom srednjeg staleža iako po njihovim pričama iz prijašnjih emisija neki od njih imali svoje firme ili su u nekoj na večem položaju i imaju veću plaču.

Kakve to veze ima sa ovom sezonom programa i novim ljudima?

TITANXIS i nedavno sam pročitao ovdje na portalu da neko od naših ffa članova ima 120 kg a bogme nije ni to malo i vrlo lako mogu doseći i veću kilažu.

Kakve to veze ima sa mojim postom i emisijom?

Što se izraza sirotinje tiče, nisi shvatio, kako da nazovem grupu ljudi koji su od sebe svjesno napravili invalide i gotovo sam sigurna da većina njih živi na teret drugih ljudi i države?

Kikiller znači oko 100 kuna dnevno, 3500 mjesečno. Još i jeftinije do prije par mjeseci kad je čokolada bila duplo jeftinija. Znači ne trebaš bit bogat da imaš 200+ kila

Svi oni su se i udebljali s tim junk foodom koji košta tu negdje isto koliko potroše oni koji jedu zdravo (zdravije od prosjeka)

Na kraju, to su sve ljudi koji imaju prvenstveno problem s psihom, ne znam čemu čuđenje uopće

oxi

očito imaš odgovor na svoja pitanja u vezi emisije pa nam ga kaži

oxi a dode ti na isto sto se cijene tice ako se hranis zdravo ili se tovis kao ti u emisiji. Razlika je u kolicini i nikakvoj fizickoj aktivnosti sa njihove strane. Plus, takva skupina ljudi je stvarno zanimljiva farmaceutskom lobiju zbog kasnije potrosnje kada bude prekasno