4mal

To je prije svega šou što se RTL produkcije tiče i nije im možda stalo do ljudi u nevolji već gledanosti.

Isto kao i kod ostalih šouova kad se ponovo prijave i upadnu. Dal je ok? Nije sa ljudske strane ali to je samo šou i svi natjecatelji su svjesni u kaj se upuštaju. Mnogi upadnu i preko veze jer čitajući saznam da se od prije poznaju sa poznatim i utjecajnim ljudima i vrlo lako ih preporuče i ubace u šou.

Genesis drži se, sigurno to možeš skinuti, baš mi se po postovima činiš kao karakter koji to može (i zacrtao si da hoće)

kauboj Ja samo cekam novog gospodina savrsenog, ima li kakve nade uskoro?

Na RTL-u nema nikakvih informacija, ali ima ovdje na forumu. @Miro javi se čovjeku 🤭

Picek

Uskoro cekamo da zavrsi emisija prasad je na vagi onda krece to

yakuza_stinger

Vrlo sam nepodoban jer volim radit zajebanciju od svega ali obrnuto proporcionalno tome ne mogu zadrzati straight face ni da mi zivot ovisi o tome

kauboj

Savršenog gospona baš i ne volim gledat jer mi nekak sve to fejk. Jesam prvi put prošlu sezonu i išao mi na živce onaj tip znanstvenik koji ima love, nije baš ne atraktivan i može imat svaku a on se ide prijavit u tu emisiju. Ne znam koja mu je prava svrha bila prijave, ljubav sigurno nije ili mu je produkcija to predložila a i poneke fifice hostese radi samopromocije koje su se prijavile.

Mislim da, bit će i taj šou jer RTL ne odustaje samo tako.

7 dana kasnije

Ovo od jučer/prekjučer, kad su hodali kroz poligon po blatu, onaj kad je išao preko grede i pao na nju prvo trbuhom pa nosom pa se prekrenio u blato i nije se mogao dić iz blata, onak se kotrljao kao svinja dok se nije ustao i sav blatan nastavio dalje, odsklizao do kraja, popravilo mi je život.

Nisam se dugo tak nasmijao.

Picek je promijenio naslov Život na vagi.

Kikiller taj poligon, pogotovo taj dio s gredom mi se činio dosta opasan s obzirom na stanje u kojem se ti ljudi nalaze. Poskliznuti se i pasti onako na gredui s 200kg može biti baš gadno.

Picek

Ma daj, pa imaju zračni jastuk ispred sebe bolji neg u volva

4 mjeseci kasnije

Ne znam gledate li finale, ali ovi ljudi su čudo

Svaka čast čovjeku,prepolovio se,samo uši ostale.

I ovi drugi svaka čast.

Kikiller ja bi rekao da pobjednik tih mjesec ipo doslovno nije ništa stavio u usta. Za razliku od ostalih djelovao je skroz nezdravo

Ne gledam to, ja to živim. 🥲

Gledao sam finale i mogu reći - svaka čast i kapa do poda!

I sam sam sportaš te znam kako je to imati disciplinu, održavati idealnu tjelesnu masu i biti u odličnoj kondiciji. Čak i kad je to stil života, puno puta nije lako. A kako je tek njima koji su trebali skinuti 30-40% svoje tjelesne mase i k tome još biti u dobroj formi. Prvenstveno treba biti jak u glavi, a kad se glava posloži onda je moguće sve ostalo.

8 mjeseci kasnije

Gledam ovu novu sezonu ili što već, ne čudim se debljini, dogodi se zbog xyz, ne čudim se ničemu, ali imam pitanje. Tko financira tu prehranu? Što ti ljudi rade u životu i koje su im plaće da si mogu priuštit kilo kolača i čokolade i sve to zaliju sa 6 litara pepsija i fante svaki dan????

A i još jedno pod pitanje, ako nije u mogućnosti stajat više od 60sek na vlastitim nogama, sumnjam da idu sami u kupovinu, tko im kupuje ta sranja?

Ako i naruče dostavu, i to košta i to ne malo.

I tata bi sine. U petak išla u šoping, u kolicima wc papir, papir za ruke, hrana za životinje, malo salame, kruha i baksa mlijeka i ode 150€ samo tako.

oxi Tko financira tu prehranu? Što ti ljudi rade u životu

Dok su u emisiji ono kaj se pojede plačaju sponzori a dok su bili vani, pa sami., svi su oni situirani Vele oni u počecima šta rade i čime se bave ili roditelji od natjecatelja.

Najviše debelih i ima u imučnim obiteljima jer imaju sve pa izgube smisao i ništa im drugo ne preostaje nego jesti a sirotinja se bogme bori sa životnim zaprekama svaki dan i nemre se udebljat.

oxi A i još jedno pod pitanje, ako nije u mogućnosti stajat više od 60sek na vlastitim nogama, sumnjam da idu sami u kupovinu, tko im kupuje ta sranja?

Imaju obitelj valjda a i sami katkad idu. Teško je stajat na miru na jednoj malenoj površini poput vage. Ti glomazni ljudi vole se pomicati jer u samom mirnom stajanju vjerojatno boli ih sve jer noge im trpe čitavu težinu a kad se minimalno kreću, malo jedna pa druga noga lakše im je. Dok sjede ili leže je druga priča.

Ovu sezonu neću ni povremeno gledat jer mi je takva emisija dosadila.