kauboj Taj prvi nalet gubitka kg najlakše ide i tih prvih par mjeseci koliko i traje show i to stoji, nisam rekao da ne napreduju nego samo da se paze yoyo efekta nakon toga i povratka u realnost gdje su prepušteni sami sebi.
Istina, kasnije je pravi život na vagi doma.
kauboj Pričam generalno, ne znam tko je sad trener jer nisam pogledao ni jednu epizodu ove sezone.
Naravno da danas u doba društvenih mreža svi imaju status osobnog trenera, slažem se s tvojim prvim postom u potpunosti oko toga.
kauboj Pa neće ali cijela moja poanta je da bi trening koji bi za njih bio podnošljiviji a vjerojatno i kvalitetniji bio dosadniji za publiku koja gleda, ništa više od tog.
Istina.
kauboj Kako nije? Pa ako ima problem da ne može potrčati ni preko semafora kako onda misliš da mu nije problem trčat i skakati tijekom treninga?
Pa ako ide preko semafora (valjda preko zebre ) onda to mora obaviti ako želi preći cestu. I ako odustane mora nazad doma, i opeteretit će se do kraja
Moja poanta je da ti ljudi trpe gadne stvari svaki dan, godinama, cijeli život, tak da je definitivno manje zlo malo jači trening uz kontrolirane uvjete, medicinski team, i team profi osobnih trenera uz njih.
chono Ovo je u konacnici show i tako je koncipiran. Ima neke naznake dobrih stvari koje mogu izaci iz cijele price, ali mu je prva namjena zabaviti gledatelje.
Ma je, to je istina, nitko od toga ne bježi, ali nije koncipiran na način da te zabavlja tak da ismijava te ljude, nego je cjelokupni cilj ono što navodim. Čak i da je netko rekao "ajmo napravit emisiju život na vagi", i da je njegov cilj bio skupit poglede, i dalje je to dobra emisija su joj cilj pozitivne stvari kako god okreneš. Možda ova sezona bude smeće pa ću bit u krivu