- Uređivano
Pretpostavljam da ima još zainteresiranh koji bi se uključili u komentiranje navedenog reality showa. Inače ovaj show smatram najboljim reality showom koji se kod nas prikazuje, a najviše radi njegovog cilja, a to je pomoći ljudima koji su stvarno došli do ruba. Inače sam sportaš, nikad nisam imao problema s kilogramima, čak i kad sam imao teških životnih situacija uvijek bih išao u smjeru da prestanem jesti, a ne početi i debljati se. No u u familiji imam članova koji su preminuli radi prekomjerne težine.
Teško je gledati natjecatelje koji su došli u show te slušati njihove životne priče koje su utjecale na njihovo fizičko stanje koje ih je dovelo do showa. No s druge strane, ima trenutaka gdje se naježim kad vidim kako ih treneri bodre, kako se lome i kako zapravo rješavaju svoje probleme, prvenstveno traume, a nakon toga i tjelesnu masu te na kraju ostanem pozitivno šokiran transformacijama.
Šteta što nema više reality showova koje imaju ovakvu svrhu, a ne one Zadruge, parovi, Big Brotheri i sl.