yakuza_stinger s ovime se slažem no pitanje je koliko bi to dramatično i zanimljivo gledateljima. No vjerujem da oni koji ispadnu imaju i van showa neko vrijeme kvalitetnu podršku kako bi riješili svoj problem.
Sviđa mi se jedna izjava koju sam nedavno čuo, ne znam da li sam je potpuno zapamtio no glasi nešto u stilu "Bilo bi šteta umrijeti, a ne spoznati vlastitu snagu i ono za što smo sposobni". Imam skoro 40 godina no kroz trčanje (sad i biciklizam) trudim se svakodnevno pomicati vlastite granice. Kao što sam naveo, nikad nisam imao problema s težinom no pio sam, pušio i živio dosta nezdravo. Promijeniti način života bilo je teško no sada je to kao droga, kad čovjek vidi što sve može i koliko je zapravo malo potrebno da se vide rezultati to tjera samo prema naprijed. I to je ono što se želi probuditi u kandidatima, da steknu samopouzdanje i shvate što sve njihovo tijelo može ako im glava to dopusti. I kad jednom vide taj rezultat, motiv će nadjačati sve ostalo, samo trebaju ostati čvrsti u glavi.