• Gaming Vijesti
  • PlayStation Stars u Hrvatsku stiže 13. 10. Evo kako do nagrada

Miro Znaci sve ove godine kupljene igre i trofeji su bilu zakurac evo sad krenite od nule.

Evo vam moj kurac pa ga krenite stavljati u guzu od nule.

Koja debilana isusa ti

Istog sam mišljenja. Hype -20%, a volja još manja. Šta bi ja sad trebao, krenut od nule da kupim digitalnu figuru? Kakve gluparije majke ti mile, a statistika i leveli od trofeja na profilu, ali ne! Ajmo kmetovi, krenute vi ispočetka.

Miro cockblock je nesto u cemu je sony uvijek bio najbolji. Nemam trofeja koliko i ti, ali imam dosta i sad gledam ponuđene igre i da bi ostvario 50 coinsa u zamjenu za npr. Sekiro koji je 15k coinsa moram igre s liste ( od liste dvije imam, ali se ne broje naravno ) ali bi me kostale 2-3k kn znaci 3k kn za 250 coinsa. Jeftinije mi je uzet sekiro na njuskalu za 100kn nego ga pokusati nabaviti preko coinsa. 🤣

foggy

Ma uzas imate moj acc vidite trofeje a bogami vidite sto san sve kupio evo prije par dana cod vault edition 800kn

Ipak lv 1 ko te jebe sto nisi ceka sa kupnjom.

Slusaj trofeje ne skupljam mozda skupin ako mi se igra bas svidi zato vise i ne kupujem nista za ps5 nego sve ide za box. Evo izasla je ova utrka Dakar nije nesto ali dan tija probati deluxe na ps5 je 450kn ma boxu me izaslo oko 50kn

Moj Sony malo kupujem a i manje cu

P.S. Dakar je ocaj i 50kn je previse🤣

led_zeppelin

Ocekivano je da bodove nece davati sakon i kapom ali san racuna na sve kupljeno i odigrano da ce ipak dati nesto.

crowizard

Nakupilo se tokom godina a najvise jer san reka Tuhyu da cu ga stici i onda san kupova sve sa platinom za par sati i stiga ga jer je picka

Miro Ja sam opet samo malo previše očekivao od sony-a iako sam znao da će to biti jedan veliki cockblock.

Miro Da se razumijemo meni su trofeji samo način da igru iscijedim do ibera i neka osobna satisfakcija, plus kanal i sve što sam digao sam igradio na tome; ali kad ti ga metnu kao jednom supporteru od 25 godina, onda nikad nije svejedno. Totalno ne mare za ništa, a očekuju očito sve. Mislim, glupo je, demotivirajuće i debilno da se prave kao da nemaju history tvojih transakcija i trofeja. Ovaj njihov sustav nabijem i preskačem ga skroz. Nek si ga sami osvajaju u dupetu.

Miro onda san kupova sve sa platinom za par sati i stiga ga jer je picka

Zato si i sakrio prikaz igara / trofeja da se ne može vidjet kolka si trofi kujica.

PiČko

Inače, da… to kaj ovo nije retrospektivno je idiotski.

Da, meni djeluje demotivirajuće i nepravedno, umjesto da je obratno.

Nema kruha bez motike izgleda.

Miro Skini gace, naciljaj iza i prokopaj jel imas kakve privacy opcije

1000 bodova je 40 kn na računu, 3750 je 150 kn na računu, sekiro je 15000 bodova, nešto mi tu ne štima sa njihovom računicom, ali ok, bar dobivaš besplatne stvari sa igranjem, nije loše. Pitanje je samo koliko bodova se dobije po trofeju.

Citao sam negdi da cemo naknadno dobit bodove za GOW ili MW2 preorder nadam se da je tocno

foggy

Da nisan skida gace samo dan kopa zato nisan nasa

Pa i ja bi zakljuco profil da imam Hana montana platinu Ha-Ha-Ha

sanzo Koliko sam ja vidio najbolje je uzimat pare na PSN racun pa dalje baratat sa tim,jer tu te chargea za 600kn sekiro na 15000 bodova a on je svsko malo na popustu oko 200 kn

escoban Da, to sam i rekao da mi ne štima računica. Po ovome je sekiro ekvivalent 600 kn na računu. Čak i da uzmeš full price je manje od toga tako da nikad nema smisla uzet direktno igre umjesto keša.

15 dana kasnije

Ja stojim na lv 1. Da bih se popeo koji level moram kupit neku igru il šta?

Kikiller moraš potrošit par hiljada kuna da bi dobio bon od 150kn od sonya.
                  darežljiv im je ovaj playstation stars nenadjebivo.