PlayStation Stars u Hrvatsku stiže 13. 10. Evo kako do nagrada
Sony je početkom ljeta predstavio PlayStation Stars program lojalnosti kroz koji će nagrađivati igrače za igranje, kako digitalnim predmetima u igrama, tako i popustima te PSN bonovima.
Sony je početkom ljeta predstavio PlayStation Stars program lojalnosti kroz koji će nagrađivati igrače za igranje, kako digitalnim predmetima u igrama, tako i popustima te PSN bonovima.
@OverHypedG be like
Jesi pročitao tekst?
ThaUrban Jesam, osvajaju se bodovi i predmeti iz igara. Jasno mi je da nece pare dobivat
Neki bi radi ovog mogli postat trophy hunteri po prvi puta
Mogli su odma dati neke bodove po dosadasnjim trofejama i kupljenim igrama
Ako budem morao da kupim 100 igara da bih dobio popust na jednu, da me zaobidju u sirokom luku.
Nadam se da ce redovno osvajanje trofeja da bude adekvatno nagradjeno.
Ne zanima me nista drugo, sem popusta na kupovinu igara.
Da je tako trazia bi od njih dozivotni ps plus
Sony i nešto besplatno
Prije ce ti koju kunu dat beskucnik na ulici nego oni.
escoban ofmah ce se dobiti bodovi i ranking. Ekipa iz Azije je vec najveci rank
Ja i dalje ne kužim što je ovo i šta će mi ikakvi digitalni asseti. Digitalni ASSet da, asset ne.
Kolko sam skuzio moci cemo tim bodovima kupovat igre, i kad kupimo igru dobit cemo bodove za dalje, samo vjerujem da je to neka mizerija od iznosa ali bolje i to nego nista, jel.
Zvuci super ako zelis vise plati vise. Kao da su ideju dobili od EA
Moguće se od jutros joinat u program. Nakon updatea PS Appa također se pojavi koji ste level i može se pregledavati kampanje, nagrade i slično
Znaci sve ove godine kupljene igre i trofeji su bilu zakurac evo sad krenite od nule.
Evo vam moj kurac pa ga krenite stavljati u guzu od nule.
Koja debilana isusa ti
Ma jos bolja ideja bi bila napravit novi acc i ponovo kupit sve igre koje smo dosad kupili i osvojit sve trofeje koje smo dosad osvojili tako da se broje .