• Gaming Vijesti
  • PlayStation Stars u Hrvatsku stiže 13. 10. Evo kako do nagrada

Miro Skini gace, naciljaj iza i prokopaj jel imas kakve privacy opcije

1000 bodova je 40 kn na računu, 3750 je 150 kn na računu, sekiro je 15000 bodova, nešto mi tu ne štima sa njihovom računicom, ali ok, bar dobivaš besplatne stvari sa igranjem, nije loše. Pitanje je samo koliko bodova se dobije po trofeju.

Citao sam negdi da cemo naknadno dobit bodove za GOW ili MW2 preorder nadam se da je tocno

foggy

Da nisan skida gace samo dan kopa zato nisan nasa

Pa i ja bi zakljuco profil da imam Hana montana platinu Ha-Ha-Ha

sanzo Koliko sam ja vidio najbolje je uzimat pare na PSN racun pa dalje baratat sa tim,jer tu te chargea za 600kn sekiro na 15000 bodova a on je svsko malo na popustu oko 200 kn

escoban Da, to sam i rekao da mi ne štima računica. Po ovome je sekiro ekvivalent 600 kn na računu. Čak i da uzmeš full price je manje od toga tako da nikad nema smisla uzet direktno igre umjesto keša.

15 dana kasnije

Ja stojim na lv 1. Da bih se popeo koji level moram kupit neku igru il šta?

Kikiller moraš potrošit par hiljada kuna da bi dobio bon od 150kn od sonya.
          darežljiv im je ovaj playstation stars nenadjebivo.

Bojkot na najjače.

Sta me briga nekosta nista,godisnje kupujem 2-3 igre ako sa tim jos dobijem dovoljno bodova da mogu uzet vaucher za 40-100 kn meni je sasvim ok. Bolje ista nego nista 🤷‍♂️

escoban Bolje ništa nego ovo, ako se mene pita. Te fore skupljat 10 godina za 100kn popusta su mi kao povišica od 100kn - nek si to uzmu i zabiju duboko.