Nije li potvrđeno da će Part 2 biti u sezoni 2 i sezoni 3 tako da definitivno okršaj dolazi u sezoni 3.
The Last of Us (TV serija) [S02E02 spoileri]
- Uređivano
Dobra mi je sezona ali bolje od prve neće biti.
Scene sa Ellie i Dinom u kazalištu ili kino šta je već. Jbt baš cringe as fuck. Definicija lošeg pisanja.
Iskreno bilo bi mi zanimljivije pratiti pozadinsku priču WFL i Scarsa nego ove dvije. Inače Dina kao lik mi je super u seriji.
I čini mi se da su Ellie poglupili u odnosu na igru i prvu sezonu.
- Uređivano
Ja sve želim napisati post pa odustanem, ali ono ja stavim sav hejt prema part 2 na stranu i svejedno ovo stvarno nije nešto dobro izuzev druge epizode i da nema TLoU u naslovu ne vjerujem da bi itko pisao išta pozitivno. Ženi koja nije igrala igre, a prva sezona je bila super isto joj nije jasno šta mi sad tu zapravo gledamo.
Sezona je bila sasvim u redu do ove zadnje epizode s kojom imam nekoliko problema, iako je i ona imala vrlo dobre djelove s Isaacom.
A ovo spominjanje Druckmanna ko nekog boogeymana je svaki put sve zabavnije. Čovjek nema nikakve writing creditse na ovoj ep, tako da ju on radio nije.
I kad netko adaptira lošije njegov original opet je on kriv.
Zadnja epizoda je loša. Mislim na sami kraj nakon ugriza. Teški krindž kojeg nije bilo u igri.
Pa da, totalno nepotrebno. Zato dam i rekao da me više zanimaju WLF i Scarsi. Draže bi mi bilo da više njih pratimo. Isac se čini super.
ThomasAAnderson Čovjek nema nikakve writing creditse na ovoj ep
Nema da i neznam dal ih je uopće imal u nekoj u prvoj sezoni više je kao asistent ali sve što gledamo u seriji, on je itekako odobrio a serija prati podosta tog iz same igre.
- Uređivano
resident_evil Ja sam zadovoljan i drugom sezonom. Nemam nekih zamjerki ali sam primijetio ovo što si spomenuo.
Da, poglupili su Ellie u odnosu na igru. I to mi se ne sviđa.
Btw veliki plus što je serija snimana u 16:9 formatu bez crnih traka. Dosta znači jer dobiješ puno više slike.
EDIT: Upravo sam završio 4. epizodu. Da, zadnjih 10 minuta je žešća krindžara. Baš loše.
Opet ako gledam sve ukupno bila mi je dobra epizoda jer dio s Isaacom je bio top.
@Blitz Slažem se. Epizoda s Billom je bila vrh i najbolja do sada. Ovo pri kraju 4. epizode bože sačuvaj. Kada je Ellie rekla da će postati otac skoro sam se ispovraćao kako je loše napisano.
StarFox_N Kada je Ellie rekla da će postati otac skoro sam se ispovraćao kako je loše napisano.
Ovo je bilo tako loše da su baš dali goriva svim kritičarima
somethingwrong kako kojima IGN je ocijenio epizodu 2 sa 6/10, kaze da je zadnja epizoda 9/10 mislim da su “Tata” scena i dugine zastave jako utjecali na pozitivnu ocijenu
- Uređivano
escoban nisu problem dugine zastave nego totalni krindž koji nije u igri. U toj sceni u igri Ellie kaže Dini da joj je teret, da će je samo usporiti i da stoji di je. Tu je Dina bila sva iscrpljena i povraćala je, a Ellie je bila super odlučna da pobije sve pred sobom bez obzira na Dinu.
Loše režirano, niotkuda, krindž izjave, potpuno izvan karaktera Ellie. I da, fkn Ellie je konstantno friško umivena.
Niđe veze/10
somethingwrong Objasni to IGNu ne meni
Evo ja ću biti glas razuma i reći da se takve stvari postaju ovdje: Sweet Baby... Jesus Christ almighty?
Drukmana bi trebao naguziti autobus pun crnih ćelavih žena sa velikim k, vidim ja da šta bi on. Anyways OT, odgađam gledanje druge sezone do nekoliko epizoda baš iz ovog razloga što se piše po netu i ovdje. Nisam htio vjerovati da će uspjeti ne zeznuti i eto krenulo je, na stranu ove gey spike, ali čini mi se da baš zbog tog stava što Druko drži, one utječu na samu kvalitetu priče i razvoj/ponašanje likova? Nisam zbilja popratio sve postove ovdje ali može mi netko reći dal je uopće bilo kvalitetnog razvoja lora?