Ovo mi ne izgleda kao da će odvojit drugu igru u dvije sezone kak se pričalo. Bar ovak na prvo gledanje.

jebote…gledam trailer sa sluskama na usima, i najezio sam seeeee

Pogledao trailer

Mala i dalje nije niti ce ikad biti Ellie, ovu Abby bi kresnuo onu iz igre nebi.

Posto je prva sezona bila dosada na kvadrat i jedino sto je valjalo je bila gay epizoda ovu tesko i da pogledan sa primotavanjem

Ja gledan samo gay epizode !

Znam da su rekli da će bit još nekoliko sezona, ali baš mi se čini da će se malo toga dogoditi u drugoj sezoni u odnosu na drugi dio igre, nadam se da neće previše razvući.

wooddiebone tutnut će dio s rattlerima u drugi dio čim to nije uopće pokazano u traileru, samo moje mišljenje. A najviše se nadam da će bit više clicker akcije jer u prvoj sezoni je po meni toga bilo premalo.

mjesec kasnije

Drugu sezonu ove serije iščekujem više nego sutrašnji PS5Pro.

A di je sljedeća godina uf…. , ima još da se smrznemo do tada.

2 mjeseci kasnije
    • Uređivano

Zanima me doklen ce ici ova sezona i kako ce rasporedit dogadaje,oce biti kao u igri prvo Ellie do kazalista i onda kraj sezone kad se Abby pojavi, sezona 3 Abby story mozda i razvucu na 4 sezone pa da zadnja bude SantaBarbara i farma… Taman bi tad treba i TLOU3 biti pred izlaskom.

ugl. hype 🙌🙌🙌🙌🙌

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

Sumnjam da budu jednu igru rastegli na 3 sezone, dvije max.

renda Igra je duplo veca od prve a broj epizoda po sezoni je isti ako se nevaram. 2 sezone im trebaju minimalno. Nadam se da ce malo vise pokazati o ratu izmedu wolf-s i scarsa

Po meni će Joela riješit kroz 2-3 epizode (nikako ne u prvoj).

Pa onda pomalo gradit lik Abby, lov na nju, odnos Dine i Ellie (to će sigurno malo i razvuć, da prikažu čim više toga među njima).

I ne vjerujem da će riješit cijelu drugu igru u ovoj sezoni.

• Fenix

•  
          •  

Tuhy ja ću samo dodati da će bit jebeno izazovno izgradit Abby u tih maksimalnih sedam epizoda na način na koji su to uspjeli u igri.

U igri su trebali napravit još jednu kampanju da bi prvo isprali gađenje, da bi ju se potom shvatilo, na koncu i zavoljelo. I uspjeli su, što je po meni jedno od najvećih postignuća u storytellingu kroz sve medije dosad. Da bi to izveli morala je dobit dovoljno vremena, a tu je onda i aspekt samog igranja s njezinim likom koji to bondanje čini izvedivijim

Fenix I uspjeli su, što je po meni jedno od najvećih postignuća u storytellingu kroz sve medije dosad.

Zato je meni igra čisto remek-djelo. Mislim da će nastavak serije rastegnuti na dvije sezone - jedna iz perspektive Ellie, a druga iz perspektive Abby.

• Uređivano

Fenix I uspjeli su, što je po meni jedno od najvećih postignuća u storytellingu kroz sve medije dosad.

Potpisujem 1/1, ali ne vjerujem da će ić na isti sistem i ovdje kroz seriju.

Odnosno, očekujem da će prvo dat nešto malo pozadinske priče prema Abby te da će onda riješit Joela (zato očekujem da to bude u 2. il 3. epizodi).

Da se razumijemo, ja bih bio najsretniji da odrade isto kao što je u igri. Pojavi se skroz nepoznata osoba i na kraju prve epizode (ili sredinom druge, da bude šokčina) ubije svima toliko dragog lika, pa onda izgrađuju njen lik, karakter i motive kroz naredne epizode. Ali ne znam dal će ić na to. Sumnjam.

• renda

•  
                •  
                •  
                •  

Tuhy a i tesko da se netko uspel vezat za bilo kojeg lika u 7 epizoda, premalo je to vremena.

Brijac

Najbolji je kontrast.

U igri bi riješio Ellie (odraslu da se razmemo) Abby mi je premuškasta.

U seriji bi riješio Abby, dobru glumicu su stavili, koja je sličnija Ellie u igrama. Skoro pa ista.

Isabela Merced kao Dina isto nije materijal za odbaciti.

Deadwalker ims tu materijala za 30 epizoda kad bi htjeli. Flasbackovi. Abby, Ellie. Joel i bro. Malo firefly i wolf pozadine. Seraphiti. Jackson. Seattle. Baš imaju od kud izvući što bi neke serije razvukle na 10 sezona i imalo bi se šta gledati.

Po meni će biti sigurno dvije sezone.

Btw vjerojatno ste vidjeli već, ali stvarno bi bila idealna.

resident_evil U kinu smo gledali Civil War. Čim se Cailee Spaeny pojavila na ekranu ja pomislim pa ova je ista Ellie. U tom trenutku frend se okrene prema meni i ubode mi kako su ovu glumicu trebali staviti da glumi Ellie.

Btw i u Alienu mi je bila super.

• Fenix

•  
                  •  

Deadwalker Mislim da će nastavak serije rastegnuti na dvije sezone - jedna iz perspektive Ellie, a druga iz perspektive Abby.

Ja bi čak volio da bude obrnuti redoslijed. Zanimljivo bi bilo vidjeti kod običnog gledatelja koji ne zna za igre da u njemu izazovu opće obrnutu emociju, a realno dalo bi se.

Zapravo, serija bi mi bila puno zanimljivija da je krenula s Abby u prvoj sezoni, razvoj odnosa s ocem u apokalipsi i bondanje, događaji neispričani u igrama. Čista preslika zbivanja samo obrnute uloge. Mislim da bi dosta igrača slhvatilo neke stvari.

Sada kada već spominješ, meni su iz prve sezone de facto najbolje ove scene:

Toga nije bilo u igri i daju baš odličan kontekst koliko je pandemija odmah od starta osudila čovječanstvo na propast.

• renda

•  
                    •  
                    •  
                    •  

Fenix tocno to su trebali napravit u igri, prvo bi bil sok za fanove, gdi su Ellie i Joel, onda bi zavoljeli Abby i vidli kakva tragedija ju je zadesila.

🤣

15 dana kasnije

Odlični posteri! 2. sezona izlazi 13.04.

17 dana kasnije
                  • Uređivano

Perfekcija.

Edit: 1:04 - moguće da neće bit Leva u seriji nego ova curica?

Samo sedam epizoda. Prebrzo će to proletiti.

Tuhy Edit: 1:04 - moguće da neće bit Leva u seriji nego ova curica?

Koliko sam popratio, Lev i Yara uopće nisu bili castani za sad, tako da pretpostavljam da će se njihovi likovi pojaviti tek u trećoj sezoni.

• Uređivano

Isti trailer, samo na PS kanalu.

10 dana kasnije

Mrvu su ju u licu doradili (il je ostarila kak treba 😅), al baš re-watcham prvu sezonu i nitko mi ne može poništit mišljenje da je mala sabila ulogu Ellie u 90% scena. Fizička (ne)sličnost sa Ellie iz igre mi je skroz irelevantna.

I druga sezona će rasturit, garantiram.

Sad odi igrati zadnji Dragon Age da se naučiš kako se ispričati osobi kad ju misgenderaš!

Brijac