Deadwalker ims tu materijala za 30 epizoda kad bi htjeli. Flasbackovi. Abby, Ellie. Joel i bro. Malo firefly i wolf pozadine. Seraphiti. Jackson. Seattle. Baš imaju od kud izvući što bi neke serije razvukle na 10 sezona i imalo bi se šta gledati.

Po meni će biti sigurno dvije sezone.

Btw vjerojatno ste vidjeli već, ali stvarno bi bila idealna.

resident_evil U kinu smo gledali Civil War. Čim se Cailee Spaeny pojavila na ekranu ja pomislim pa ova je ista Ellie. U tom trenutku frend se okrene prema meni i ubode mi kako su ovu glumicu trebali staviti da glumi Ellie.

Btw i u Alienu mi je bila super.

• Fenix

•  
      •  

Deadwalker Mislim da će nastavak serije rastegnuti na dvije sezone - jedna iz perspektive Ellie, a druga iz perspektive Abby.

Ja bi čak volio da bude obrnuti redoslijed. Zanimljivo bi bilo vidjeti kod običnog gledatelja koji ne zna za igre da u njemu izazovu opće obrnutu emociju, a realno dalo bi se.

Zapravo, serija bi mi bila puno zanimljivija da je krenula s Abby u prvoj sezoni, razvoj odnosa s ocem u apokalipsi i bondanje, događaji neispričani u igrama. Čista preslika zbivanja samo obrnute uloge. Mislim da bi dosta igrača slhvatilo neke stvari.

Sada kada već spominješ, meni su iz prve sezone de facto najbolje ove scene:

Toga nije bilo u igri i daju baš odličan kontekst koliko je pandemija odmah od starta osudila čovječanstvo na propast.

• renda

•  
        •  
        •  
        •  

Fenix tocno to su trebali napravit u igri, prvo bi bil sok za fanove, gdi su Ellie i Joel, onda bi zavoljeli Abby i vidli kakva tragedija ju je zadesila.

🤣

15 dana kasnije

Odlični posteri! 2. sezona izlazi 13.04.

17 dana kasnije
      • Uređivano

Perfekcija.

Edit: 1:04 - moguće da neće bit Leva u seriji nego ova curica?

Samo sedam epizoda. Prebrzo će to proletiti.

Tuhy Edit: 1:04 - moguće da neće bit Leva u seriji nego ova curica?

Koliko sam popratio, Lev i Yara uopće nisu bili castani za sad, tako da pretpostavljam da će se njihovi likovi pojaviti tek u trećoj sezoni.

• Uređivano

Isti trailer, samo na PS kanalu.

10 dana kasnije
        • Uređivano

Mrvu su ju u licu doradili (il je ostarila kak treba 😅), al baš re-watcham prvu sezonu i nitko mi ne može poništit mišljenje da je mala sabila ulogu Ellie u 90% scena. Fizička (ne)sličnost sa Ellie iz igre mi je skroz irelevantna.

I druga sezona će rasturit, garantiram.