Tuhy Na djelić sekunde se vide Dina i Abby (ona scena kad puzi prije susreta s Joelom). Nabrijavajuć teaser, šta je je.
doktor1 Zašto serija nema permadeath, grounded težinu gledanja? Osim te zamjerke mogu reći da mi je ova mala skroz uvjerljiva kao Ellie
Tuhy Kako jebeno dobro. Abby i Dina mi djeluju odlično, Jesse je preslikan. Neke scene su skoro 1/1 iz igre. Očekujem vrhunsku sezonu.
Deadwalker Ufff, kako je ovo dobro bilo pogledati nakon frisko odigrane igre. +1 na ovo što kaže Tuhy.
wooddiebone Ovo mi ne izgleda kao da će odvojit drugu igru u dvije sezone kak se pričalo. Bar ovak na prvo gledanje.
Skellington wooddiebone tutnut će dio s rattlerima u drugi dio čim to nije uopće pokazano u traileru, samo moje mišljenje. A najviše se nadam da će bit više clicker akcije jer u prvoj sezoni je po meni toga bilo premalo.
Miro Pogledao trailer Mala i dalje nije niti ce ikad biti Ellie, ovu Abby bi kresnuo onu iz igre nebi. Posto je prva sezona bila dosada na kvadrat i jedino sto je valjalo je bila gay epizoda ovu tesko i da pogledan sa primotavanjem
Brijac Znam da su rekli da će bit još nekoliko sezona, ali baš mi se čini da će se malo toga dogoditi u drugoj sezoni u odnosu na drugi dio igre, nadam se da neće previše razvući.
TITANXIS Drugu sezonu ove serije iščekujem više nego sutrašnji PS5Pro. A di je sljedeća godina uf…. , ima još da se smrznemo do tada.