mjesec kasnije

Na djelić sekunde se vide Dina i Abby (ona scena kad puzi prije susreta s Joelom).

Nabrijavajuć teaser, šta je je.

mjesec kasnije

Zašto serija nema permadeath, grounded težinu gledanja?

Osim te zamjerke mogu reći da mi je ova mala skroz uvjerljiva kao Ellie

12 dana kasnije

Kako jebeno dobro.

Abby i Dina mi djeluju odlično, Jesse je preslikan.

Neke scene su skoro 1/1 iz igre.

Očekujem vrhunsku sezonu.

"Alfa" mužjaci na aparatima…

Dobro izgleda…

Ufff, kako je ovo dobro bilo pogledati nakon frisko odigrane igre.

+1 na ovo što kaže Tuhy.

Ovo mi ne izgleda kao da će odvojit drugu igru u dvije sezone kak se pričalo. Bar ovak na prvo gledanje.

jebote…gledam trailer sa sluskama na usima, i najezio sam seeeee

Pogledao trailer

Mala i dalje nije niti ce ikad biti Ellie, ovu Abby bi kresnuo onu iz igre nebi.

Posto je prva sezona bila dosada na kvadrat i jedino sto je valjalo je bila gay epizoda ovu tesko i da pogledan sa primotavanjem

Ja gledan samo gay epizode !

Znam da su rekli da će bit još nekoliko sezona, ali baš mi se čini da će se malo toga dogoditi u drugoj sezoni u odnosu na drugi dio igre, nadam se da neće previše razvući.

wooddiebone tutnut će dio s rattlerima u drugi dio čim to nije uopće pokazano u traileru, samo moje mišljenje. A najviše se nadam da će bit više clicker akcije jer u prvoj sezoni je po meni toga bilo premalo.

mjesec kasnije

Drugu sezonu ove serije iščekujem više nego sutrašnji PS5Pro.

A di je sljedeća godina uf…. , ima još da se smrznemo do tada.

2 mjeseci kasnije
    • Uređivano

Zanima me doklen ce ici ova sezona i kako ce rasporedit dogadaje,oce biti kao u igri prvo Ellie do kazalista i onda kraj sezone kad se Abby pojavi, sezona 3 Abby story mozda i razvucu na 4 sezone pa da zadnja bude SantaBarbara i farma… Taman bi tad treba i TLOU3 biti pred izlaskom.

ugl. hype 🙌🙌🙌🙌🙌