Ovo sve na račun njenog izgleda već ide lagano na nerve.

Mala je bolje utjelovila Ellie nego što je Pedro utjelovio Joela. Dosta scena / fraza je odradila 1/1 ko iz igre i sa te strane joj nešto zamjerit je čisto preseravanje.

Mogli smo dobiti ljepšu glumicu, ili da bude sličnija Ellie iz igre, ali veliko je pitanje dal bi dobili ovako dobro prikazanog lika.

Serija ima failova sa miscastanjem, ali Bella nije jedno od njih. Jedva čekam da i u drugoj sezoni začepi usta kritičarima.

Tuhy Ovo sve na račun njenog izgleda već ide lagano na nerve

Tuhy Ignoriraj. Neki ljudi su jednostavno seronje i nemoguće ih je ušutkati.

Uvijek će naći nešto po čemu će srati jer se time hrane.

StarFox_N Ignoriraj. Neki ljudi su jednostavno seronje i nemoguće ih je ušutkati.

Uvijek će naći nešto po čemu će srati jer se time hrane.

Tako je Tuhy , znaš da svaka TLoU tema isto završi. Bolje otvori neku drugu gdje nema takvog ponašanja, npr. onu o politici ili Assassins Creedu novom 😃

sanzo Bolje otvori neku drugu gdje nema takvog ponašanja, npr. onu o politici ili Assassins Creedu novom 😃

Namjerno više ne otvaram i mirniji sam nego ikad, a mislim da ću morati i s većinom tema. Twitter sam isto obrisao, trebao sam puno ranije. Nije zdravo stalno biti okružen s gnojem, život je prekratak.

Fenix ovako je bolje, dok vidim da je broj postova dosta skočio znam da se nešto dogodilo pa izbjegavam i sve ostale medije koji nemaju vezu s sportom ili gamingom/filmovima/serijama 😃

ThomasAAnderson

Ja sam umro na ovaj komentar, dakle morao sam brata povući da mu ispričam čitavu situaciju 10 min kako bi imao potpuni kontekst da se obojica možemo komadat'.

10/10, Fenix legenda, would read everything again

Well i nju bih lakše prožvakao od Belle.

Brijac kaj? Pa savrsena je jebote pas ludi!

Nije savršenija od male Cailee iz Alien Romulusa.

Tuhy Bravo, odličan post.

Ovo je već u tolikoj mjeri neukusno sa strane hejtera da liči na klasični srednjoškolski buling.

Ženska nije kriva što se takva rodila.

Uostalom bitnije je kakva je glumica, a to joj hvala Bože ide odlično.

Predrasude o izgledu su dno dna.