StarFox_N Ignoriraj. Neki ljudi su jednostavno seronje i nemoguće ih je ušutkati.

Uvijek će naći nešto po čemu će srati jer se time hrane.

Tako je Tuhy , znaš da svaka TLoU tema isto završi. Bolje otvori neku drugu gdje nema takvog ponašanja, npr. onu o politici ili Assassins Creedu novom 😃

sanzo Bolje otvori neku drugu gdje nema takvog ponašanja, npr. onu o politici ili Assassins Creedu novom 😃

Namjerno više ne otvaram i mirniji sam nego ikad, a mislim da ću morati i s većinom tema. Twitter sam isto obrisao, trebao sam puno ranije. Nije zdravo stalno biti okružen s gnojem, život je prekratak.

Fenix ovako je bolje, dok vidim da je broj postova dosta skočio znam da se nešto dogodilo pa izbjegavam i sve ostale medije koji nemaju vezu s sportom ili gamingom/filmovima/serijama 😃

ThomasAAnderson

Ja sam umro na ovaj komentar, dakle morao sam brata povući da mu ispričam čitavu situaciju 10 min kako bi imao potpuni kontekst da se obojica možemo komadat'.

10/10, Fenix legenda, would read everything again

Well i nju bih lakše prožvakao od Belle.

Nije savršenija od male Cailee iz Alien Romulusa.

Tuhy Bravo, odličan post.

Ovo je već u tolikoj mjeri neukusno sa strane hejtera da liči na klasični srednjoškolski buling.

Ženska nije kriva što se takva rodila.

Uostalom bitnije je kakva je glumica, a to joj hvala Bože ide odlično.

Predrasude o izgledu su dno dna.

5 dana kasnije

Filmski Joel odnosno Pedro Pascal danas slavi svoj 50-ti rođendan.

Sretan mu ulazak u drugu polovicu od 100 g i da ih doživi još toliko.

5 dana kasnije

Neki reviewi su vec releasani

one of gaming’s greatest and most challenging stories

Giphy - Awkward The Last Of Us GIF by PlayStation