Uzeo sam ovo, nema boljeg el. bicikla za te pare za commutanje. Asistira do 50-ak na sat bez problema, više od tog je problem u lančaniku, morao bi biti veći, nema dovoljno okretnog momenta da sam pedaliraš i da ti asistiraš motoru. Okrećeš pedale, ali ništa se ne događa.

Može se voziti i samo u električnom modu, na gas, tad ide cca 45 na sat, ali to ovisi o nagibu i težini vozača.

buz

Djeluje mi na slici nekako maleno kao za klince i još sam se upitao gdje su podupirački stražnji kotačići.

TITANXIS Jako je velik bicikl zapravo, na slici izgleda malo, ali je dosta glomazan. Tek je malo kraći od mog hardtaila s L veličinom rame i s velikim 29" kotačima.

8 mjeseci kasnije

Pozdrav svima, 

Nikada nisam kupovao električni bicikl niti romobil, a razmišljam si kupiti električni bicikl kako bih mogao ici na posao. Do posla ima 10km, znači 20-25km tamo vamo. 

Iskreno ne znam ništa o njima niti koje marke valjaju i šta bih trebalo gledati kod kupovine. Samo ne želim ništa preskupo, neki entry level ili omjer uloženo/dobiveno. Hvala unaprijed.

Jel ti treba elektricni? Mislim to nije nikakva udaljenost ako nemas neku veliku uzbrdicu mozes i obicni, za mjesec dva si u kondi i to ti je smijesno za odvoziti.

moschus

Imam ja bicikl kojeg vozim kad krene toplo i suho vrijeme, tamo 4 ili 5 mjesec pa nadalje.

Iskreno ja poslije posla volim još dodatno otići s biciklom odraditi 30+km, a električni bih si uzeo tako da se ne umaram prije posla, jer mi je posao fizički vrlo zahtjevan. Auto mrzim voziti i iskreno nisam neki vozač, a kad već imam mogućnost s biciklom ići. Još kad dovrše biciklističke staze bit će top i sigurnije još

redhill

Gledaj renomirane marke (Cube, Trek, Ktm…) sa Boch, Shimano, Yamaha…elektricnim motorom, stvar je kvalitete i podrške za servis. Po zakonu su e-bicikle ogranicene na 250W mada ima i "otvorenijih" modela.

Što jača baterija i gledaj nosivost da te može progurat pa i uz pokoju uzbrdicu i to je to.

Niz brdo i stara kočija ide.

2 mjeseci kasnije

Ima netko iskustva sa boljim el. skuterima tj. romobilima? Gledam da bi si uzeo nesto za ici na posao (12km u svakom smjeru) a problem je sto zivim malo na brdu pa bi trebao biti jaci motor da ga ne moram gore gurati. Imam obican bicikl i volim se voziti ali ipak ima svoje minuse, za pocetak moram nositi robu da se presvucem sto na romobilu ne bi trebao, ako pada kisa romobil ipak mogu ugurati u tramvaj ili vlak itd…

moschus

Segway je broj jedan po pitanju kvalitete, rijetki modeli su im iznad 25km/h (50-70km/h) a za US tržište ti modeli su ograniceni na 40km/h (pomocu Usb sticka i PC/laptopa se lako otkljuca na US verziju).

Ninebot je brand koji je kupio Segway za slabije e-skutere, od drugih marki dobri su KuKirin i Kaabo.

stitrek bas sam gledao Segway ZT3 i svi reviewi su jako pozitivni tako da mi je u uzem izboru. Imaju jos par novijih modela npr. GT3 koji mi se isto svidja ali ih ne nalazim bas kod nas. Shvatio sam da su u EU svi lockani na 25kmh sto je steta ali vidim da se pise da se neki daju unlockati iako za ZT3 to bas i nisam nasao :/

• buz

•  
                  •  
                  •  
                  •  

Ako ideš na brdo, ja bi uzeo ove neke KuKirine sa dobrim ovjesom i koji idu bar 60 km/h. Ja sam to površno doduše gledao, ne znam sad konkretno reći.

moschus

Imaš na stranici od Segwaya za Hr neke modele koji idu preko 50km/h, Vecina Segway modela je restriktirana za EU jer su najozbiljnija marka na tržištu.