Meh… prošao sam nekoliko dućana, slaba ponuda trekking bicikala. 80% su MTB. I to svi imaju debele gume, i svašta nešto.
Onda sam slučajno naletio u Keindlu na ovaj
https://keindl-sport.hr/cube-nature-pro-frostwhitengrey-2023-proizvod-49460/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
I to zadnji, u L veličini. Sjeo sam na njega, vozio se malo i dobio jako dobar sveukupni dojam. Dobra oprema, lijepo ide, šalta, koči.
Malo me smeta što ima 3 prednja zupčanika, a ne recimo 2. I što mu prednje žice toliko strše ispred volana da je to iznimno ružno. I da, bijele je boje, koja mi za bike nije nešto specijalno. Nije niti ružna, bicikl je zapravo ok, ali eto nije moj top boja.
Pitao sam da li je dobavljiv u ovoj brončanoj, rekli su provjeriti i javiti. Iako je brončana na slikama puno ljepša, u živo zapravo i nije.
Tako da sam sada na vagi šta napraviti….
Preskočiti ovu sezonu i čekati slijedeću, pa odmah po dolasku novih serija kupiti bike. Ili ići s ovim bijelim.
I mali off/on topic…. kad već pišem….
Da li netko od vas možda zna nekoga u Keindlu, na poziciji s koje bi možda mogao srediti neki značajniji popust? Tipa 20+% za gotovinu….ako slučajno netko nešto može po tom pitanju, molim da mi se javi na PM.
Hvala unaprijed!