@Torla jesi mozda gledo Canyon bikeove? Mislim da ih kod nas jos uvijek nema sluzbeno ali dostavljaju i ljudi su jako zadovoljni kvalitetom i uslugom.

Nisam ne

Al mislim da mi je bike jedna od onih stvari koje ne mogu kupiti bez da probam.

Tako da mi opcija narudžbe, bez probe, nije opcija

Da,to je i mene mucilo kada sam kupovao iako mi je jedan Canyon bas bio top a cijena mu je bila odlicna. Na kraju sam opet narucio ali Cube ciju sam velicinu probao kod nas ali nije bilo modela kojeg sam zelio.

Torla pa kaj ti nisam ja linkao nature pro ali iz 2022. ? 😂

Reko si da te ne zanima.

Tzereen ne bi išao ispod deore, ne.

I soma je čak previše. Mislim da za 750-800 možeš naći na akcijama.

Vidi neki Cube ili Giant u Keindlu. Ili Ghost u DSG-u. Mislim da sam baš vidio neki dobar Cube.

https://keindl-sport.hr/cube-nature-pro-desertnblack-2022-proizvod-41690/#loc3

Misliš na ovaj post? hmmmm

Pa vjerojatno mi je promaklo, jer nisam siguran da sam ti išta odgovorio na to…. sorry ;(

Trenutno vidim da im je ostalo samo 50cm, to mi je premalo. A i boja mu je malo ženskasta, pinki…..

Torla nije pinky bogte. Bež. Boja pijeska. Vidiš i u nazivu.

Ali da, veličina je vjerojatno premala.

Moj ce uskoro na njuskalo zbog nedostatka vremena za voznje. 🫠

Tzereen Boja pijeska

Bio u pustinji u Dubaiju…. pijesak nje bio te boje…. možda su ga u međuvremenu pofarbali Ha-Ha-Hahhaa

Napravljen ovaj tjedan bike fitting kod Juraja Segina u Bjelovaru. Zanima me razlika u odnosu na performanse prije fittinga, idem uskoro odraditi jednu rutu koju sam odradio prije fittinga. Inače ne nosim ovu majicu dok bicikliram, u žurbi sam zaboravio uzeti sbiciklističku koju inače nosim 😂

Prije fittinga:

Poslije fittinga:

Na kraju uzeo bijeli PRO Nature.

Bez obzira na boju, jako dobar bike na prvu.

Vidjet ćemo s vremenom….

Živjeli vi!

11 dana kasnije

buz

Naravno da mi je bicikl krepao nakon 2 mjeseca i 100 km prijeđenih. Čekam novi motor iz Njemačke, pokvareni šalju proizvođaču. Sva sreća na garanciji.

6 dana kasnije

Jučer sa šogijem i kolegom odvozio jedan dobar dio Parenzane. Ruke otpadaju jer je staza šljunak i kamen (a gravel nema prednje suspenzije) no sve u svemu jako dobra ruta.

14 dana kasnije

Bicikl se vratio s popravka pa smo napravili đir u šumicu da isprobamo. U subotu s frendom idem gore na Sljeme po asfaltu, ali spuštamo se šumom.

17 dana kasnije

Kad se dva puta u životu popneš na Sljeme po makadamu pa pomisliš da si neki MTB ekspert.

Bolje da sam na janjetinu išao, nikako da poslušam Miru.

buz pričaj da je te polarni medvjed napao, ili bijesna vjeverica, ili pijani stršljen. Samo nemoj reći da si pao s bicikla.

Prošlo je godinu dana otkad sam uzeo gravela i dva i pol mjesecxa otkad sam uzeo cestovnjaka. Bilo je u početku komentara da ne ulažem u bicikl, da se možda neću navuči itd. Nakon godine dana s biciklima sam prešao preko 2.500km i jedino za čime žalim je što nisam prije ušao u biciklizam. Odlična nadopuna trčanju i čista uživancija!

5 mjeseci kasnije

Napokon otvorena sezona, blatan sam od stopala do glave. Worth it.

4 mjeseci kasnije

Sad mi žena više neće prigovarati za vožnju jer mogu uzeti malu sa sobom, moramo joj još samo kacigu kupiti.

buz baš gledam kak se danas klinci voze straga na sjedalici. Dok sam ja bio klinac starci su nas vozili na sjedalici spreda. Sad kad si malo razmislim, dobro smo poslužili kao branici i ljudski štit 😂