Napravljen ovaj tjedan bike fitting kod Juraja Segina u Bjelovaru. Zanima me razlika u odnosu na performanse prije fittinga, idem uskoro odraditi jednu rutu koju sam odradio prije fittinga. Inače ne nosim ovu majicu dok bicikliram, u žurbi sam zaboravio uzeti sbiciklističku koju inače nosim 😂

Prije fittinga:

Poslije fittinga:

Na kraju uzeo bijeli PRO Nature.

Bez obzira na boju, jako dobar bike na prvu.

Vidjet ćemo s vremenom….

Živjeli vi!

11 dana kasnije

buz

Naravno da mi je bicikl krepao nakon 2 mjeseca i 100 km prijeđenih. Čekam novi motor iz Njemačke, pokvareni šalju proizvođaču. Sva sreća na garanciji.

6 dana kasnije

Jučer sa šogijem i kolegom odvozio jedan dobar dio Parenzane. Ruke otpadaju jer je staza šljunak i kamen (a gravel nema prednje suspenzije) no sve u svemu jako dobra ruta.

14 dana kasnije

Bicikl se vratio s popravka pa smo napravili đir u šumicu da isprobamo. U subotu s frendom idem gore na Sljeme po asfaltu, ali spuštamo se šumom.

17 dana kasnije

Kad se dva puta u životu popneš na Sljeme po makadamu pa pomisliš da si neki MTB ekspert.

Bolje da sam na janjetinu išao, nikako da poslušam Miru.

buz pričaj da je te polarni medvjed napao, ili bijesna vjeverica, ili pijani stršljen. Samo nemoj reći da si pao s bicikla.

Prošlo je godinu dana otkad sam uzeo gravela i dva i pol mjesecxa otkad sam uzeo cestovnjaka. Bilo je u početku komentara da ne ulažem u bicikl, da se možda neću navuči itd. Nakon godine dana s biciklima sam prešao preko 2.500km i jedino za čime žalim je što nisam prije ušao u biciklizam. Odlična nadopuna trčanju i čista uživancija!

5 mjeseci kasnije

Napokon otvorena sezona, blatan sam od stopala do glave. Worth it.

4 mjeseci kasnije

Sad mi žena više neće prigovarati za vožnju jer mogu uzeti malu sa sobom, moramo joj još samo kacigu kupiti.

buz baš gledam kak se danas klinci voze straga na sjedalici. Dok sam ja bio klinac starci su nas vozili na sjedalici spreda. Sad kad si malo razmislim, dobro smo poslužili kao branici i ljudski štit 😂

Picek Da, tako je i mene stari vozio. Ima ih i sad koje idu naprijed, ali su samo do 15 kg, a tu smo već blizu. Da sam uzeo takvu, mogao bi ju imat samo jednu sezonu. Ova iza je do 22 kile tako da smo mirni neko vrijeme.

A i bolje da smo bili štit, nego da smo im sjedili u razini guzice. 🤣

Iza je sigurno sigurnije ali je glupo sto ti klinac zapravo gleda guzicu cijelo vrijeme umjesto da lijepo naprijed sve vidi.

moschus Dobro je kaj nema bočno nikakve zapreke pa može vidjeti sve lijevo i desno, opet će imati dobar pogled, a ne samo moj butt crack.

buz Ma znam, vozili smo i mi malu tako ali to sto kazes mora stalno imati glavu lijevo ili desno da nesto vidi plus ti trebas isto pripaziti ako se dizes sa sica da joj doslovno ne zalijepis dupe na facu. Ovako kad gledas samo sjedalicu na biciklu ne izgleda strasno ali pogledaj se u voznji pa ces vidjeti da dijete stvarno nema bas mjesta iza ali hbg drugog rijesenja nema. Ako imas podesavanje sjedalice naprijed-nazad udalji je od sebe maksimalno. Cini mi se da su recimo puno zgodnije (i skuplje ofkors) one prikolice za klince.

Ja bi najradije kupio onu prikolicu što se zakači. Ali to dođe oko 600€, oko 400 polovno. Sad je kasno, djeca su mi već prerasla to.

E pa to i kazem, te prikolice su super! Cak mi se i onaj Trail Gator cini kao zgodno rijesenje u nekom periodu dok nisu skroz mali a ni veliki da sami mogu voziti.

Ja živim v bregima, nemam nogostupa. Ni ovako mi nije baš svejedno voziti dijete, a kamoli u toj prikolici koja je puno šira, ali da imam mogućnost to bi svakako bila opcija. Ovo mi je jedina objektivna opcija.