Ja stojim iza ocjene skroz. Ako se kojim slučajem desi da bugovi ostanu i nakon ovog tjedna, računajte da je 95/100. Ovo je prvi put da sam vidio neke glitcheve u Naughty Dog igri. Ali je isto tako prvi put da igram bez day one patcha.
Ako je original zaslužio prosjek na meti od 95, remaster također 95 (a to je fakat bio remaster), ovo zaslužuje također minimalno 95.
Ovo mi je prva reca od Valhalle i znam da sam utrošio vremena i vremena u dva prelaska, u uspoređivanje s remasterom, u uspoređivanje s Part II i pisanje ovog gigantskog teksta, slika i citata. I zadovoljan sam rezultatom.
To što se neko ne slaže, to je apsolutno normalno. Nekom ovakva igra uopće neće pasati ni sada, a nije ni tada. Neko preferira nešto drugo. Poštujem tuđe ukusa i tuđa mišljenja.
A ova igra je očito napravila nešto dobro, ako je čak i sad, s ovom kontroverznom cijenom i terminologijom remakea, dobila 22 ocjene 100/100. A da ne spominjem koliko je stotki dobio original. Mnoge recenzije koje su sad dale manje od 100 su dale manje samo zato što su potpale pod ideju da ocjena ovisi o cijeni, inače im je igra perfektna. Ja i dalje stojim kod toga da cijena ne smije utjecati na ocjenu. Može utjecati na preporuku kao što radi ACG (buy now, wait for sale, buy never), ali ne može utjecati na ocjenu.