doctorfreak Ciljaju na to da će igru nakon serije zaigrati ljudi koji prvobitno nisu igrali igru ( ako dodu do 5ice ), ili da ce remake povući ljude koji razmišljaju o seriji ( profitira ND, profitira HBO ), cilja na ljude koji su je možda preskočili na prošle dvije konzole jer ih jednostavno nisu niti posjedovali i za njih je to potpuno nova igra ( imam par takvih kojima je prije 5ice ps2 bio zadnja konzola ) i računaju na budale poput mene koje su već odigrale igru na prošloj generaciji, ali trenutno nemaju šta drugo igrati ili im je jednostavno dosadno u životu. Kada sam pušio, mjesecno je išlo 900-1000kn na cigarete.
Prebolit ću ovaj trošak jer ionako dijelim acc sa dvoje prijatelja i svatko uvijek kupi nešto. Od jednoga skidam ovo od drugoga sam zahvaljujući njegovom premiumu odigrao got dc ( na storeu 600kn, infamous cca 200kn, stray cca 250kn ) mogu se i ja tu i tamo isprsiti za njih. Ja sam uzeo tlou, jedan uzima ragnarok, treci razmislja o steel risingu. Svima dobro, svi potrosili "istu" svotu novaca, a odigrati cemo najsicekivanije igre kraja godine. Po meni pošteno