resident_evil montoya Ja sam na Ozone hr Lies of P platio 39€, a Stellar Blade 49€ i to nedavno. Oni baš znaju imati brutalne popuste ali treba stalno gledati. Obje su super. Kupi!
resident_evil Sredina VII chaptera, imam 18h i dalje uživam u igri. Da li je već trebao biti neki boss za koje ste spominjali da su pain in the ass? Jer za sad nisam skoro nigdje zapeo pa da sam morao grindati..
sanzo resident_evil Ne, tek si prosao prvog malo tezeg bossa. Mislim da u mocvari ljudi prvi put malo duze zapnu.
resident_evil sanzo Bila je gadna (drugi dio borbe) i šta je najgore iz druge sam je zamalo ubio. Doslovno sam trebao pljunuti na nju i zakačila me. Nakon toga sljedećih 6-8 puta bio živčan i ni blizu joj nisam skinuo health ko taj put. I rekao fuck it život je lijep, pozvao onog duha i prebili je iz prve. Evo me na 10 chapteru.
resident_evil Evo me XI chapter i Door Guardian. Bliži se kraj igre. I dalje se nije promijenilo mišljenje. Lies of P je stvarno super i mislim da će im sljedeća igra biti još bolja. EDIT: past će i Laxia sunce joj ljubim.
resident_evil Prešao! Jbg dao sam "nešto" na kraju pa nisam vidio još jednog bossa 😅 Bez problema 9/10
resident_evil sanzo A kako sam mogao, nisam si napravio drugi save file. Pogledati ću na yt. Foggy ma kakvi. Krećem sa FF 16. Montoya ne prodajem. Kolekcionar sam.
sanzo resident_evil A ako odbijes, svaki put kad umres mozes odustat i prihvatit ponudu. Mislio sam da si probao fight pa odustao. Nema veze, bitno da si uzivao u igri, stignes ponovit kad dode ekspanzija. 😃
Tuhy Ništa, ponovna instalacija igre i bacanje na Dlc na ljeto. Ovo izgleda predobro. Zimski setting i dizajn bossova top