• Soul

•  
    •  
    •  
  • Uređivano

sanzo

Ajmo bolje rec da me namucilo jer sam igrao build sa jako malo rangea, onaj "rambo" noz. Brutalan je ali moras bit jako blizu, i sto vise napada zaredat… naravno ako si proklet kao ja i mislis "ma stignem jos koji put bocnut ga" slijedi kazna i pol.

Namucio me onaj klaun debeli sto rastegne ruke, mislim da mi on najgori protivnik u igri bio. Od bossova, onaj neki predkraj, sto stvori kopiju sebe… Ta 2 su mi bili bas uzas. A malo me namucio i onaj u mocvari, druga faza, no to je bas jako gadno zbog rangea. U ng+ sam se prosetao kroz njega. I mozda jos neki mini boss pred kraj u nekoj maloj sobi, nemogu se sjetit tocno…

Laxasiu sam isprve bez beda, ali zato mi je debelo vratio na NG+, uvjerljivo je najtezi boss bio.

Soul

Kod mene je baš bilo obrnuto, u prvom prolasku me je namučila, NG+ me nije ni taknula. Već sam toliko uvježbao parry timing.

Koristi sam neki scythe, možda je stvarno zbog rangea bilo lakše dosta toga.

Ja sam presao više od pola i dosadilo mi. Jos uvijek dodge nije na razini from software igara i nije konzistentan…ok igra, ali ništa epski.

• Soul

•  
          •  
          •  

sanzo Koristi sam neki scythe, možda je stvarno zbog rangea bilo lakše dosta toga.

Vjerovatno. I Miro mi je odma bio savjetovao da neki spear koristim, ali nisam mogao… Noz i njegova brzina su mi se previse svidjeli da jednostavno nisam htio ista drugo koristit pored toga. Stvarno ima brutalan dmg, pogotovo kad kombiniras sa crit talismanom. Ali zato te cesto kazne ako nisi maximalno koncentriran. Naravno i ovo iznad sto je maverick spomenio igra veliku ulogu… I sam sam primjetio da dodge u nekim situacijama ne reagira bas fluidno kako bi ja htio.

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

maverick Dodge niti nije bas go to metoda. Parry je.

Steta, igra je ponajbolji souls klon. Boss fajtovi su ludilo.

• sanzo

•  
            •  

foggy

Ovisi od fighta, neke bosseve je puno lakse proc sa dodganjem nego parryanjem. Najbolje je kombinirat ovisno o situaciji.

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

sanzo Jest, ali dodge kao dodge je sekundaran u igri, parry je tata. Usudio bih se reci da sam preko 80% vremena isao na parry.

• sanzo

•  
                •  

foggy

Ja sam isto, ali cura je igrala samo dodge, parry jedino kad nemaš drugog izbora i većina bosseva joj je bila lakša. Čak i crvene napade je najčešće lakše izbjeć nego parriat.

foggy dao sam joj sansu, nelos souls klon, ali mora jos dosta graha jesti.

Fromsoulsi ▶️ Pinokio ▶️ Wukog ▶️ Sve ostalo

Soul

E jbg, šta drugo da kažem 😃

Mene isto nervira u igrama kad su obični neprijatelji poprilično lagani, a onda boss borbe deset puta teže.

Trenutno sam na chapter 5 i dalje uživam.

Btw postoje u ovoj igri nevidljivi zidovi? Tek sam se jučer sjetio da uopće nisam lupao po zidovima.

resident_evil

Ne postoje, miran si. To ne bi bila baš fer mehanika kad nema online poruka kao u solusima.

Umjesto AW2 ipak sam počeo ovo.

Skupio sam 3 sata.

Jako mi se sviđa! Ima ono nešto zarazno ( kao sve Fromove igre ) što tjera na igranje.

Odgovara mi što je igra malo lakša. Barem za sada.

Volim izazov ali ne mora sve uvijek biti patnja.

Na akciji za 35€, to je 10 manje od dosad najniže cijene! Kupiti? Namjeraval sam kupiti fizičke verzije Lies i Stellar Blade ali su svukud skupe.

montoya Ne znam kakva je tebi cijena ali Pinokio je beton liga! Stellar je predizborni asfalt liga. Moje misljenje…

• sanzo

•  
                      •  
                    • Uređivano

montoya

Ako kupuješ za popločit prilaz kući kao @solidmerlin ne, nisu baš ps5 kutije idealne za to.

Ako želiš dobru soul igru, vrijedi 35 eura.

montoya

Ja sam na Ozone hr Lies of P platio 39€, a Stellar Blade 49€ i to nedavno. Oni baš znaju imati brutalne popuste ali treba stalno gledati.

Obje su super. Kupi!

• foggy

•  
                      •  
                      •  
                      •  

solidmerlin Stellar je predizborni asfalt liga. Moje misljenje…

Lies of Solid Merlin 😃

Sredina VII chaptera, imam 18h i dalje uživam u igri.

Da li je već trebao biti neki boss za koje ste spominjali da su pain in the ass? Jer za sad nisam skoro nigdje zapeo pa da sam morao grindati..