StarFox_N sanzo Onda je očito problem u meni odnosno mojim refleksima koji su kao kod mrtvog konja. 😆
sanzo StarFox_N Ma čim si ga prošao nisi tako loš. 😃 Nije lagan boss samo mi se ne čini ni ko da radi nešto unfair. Brz je i agresivan, a istovremeno jasno najavi svaki napad i igrač ima vremena i načina da ga kazni ako zna borbu.
solidmerlin Meni je u sjecanju ostao samo onaj klaun sa feder rukama u onom dvoristu. Opali te preko sofe sa cvijecem.
foggy Bome da. Usao sam, upalio prvi Stargazer. Dalje cu kad DQ predjem do kraja, taman sam pri kraju.
StarFox_N ThomasAAnderson Stvarno? Nisam vidio da piše da je main game required i čudno s obzirom da je prequel.
ThomasAAnderson StarFox_N Nisam vidio da piše da je main game required Ne znam kako nisi, svugdje piše.
foggy Ja imam sejvu nakon svega, ucitao, dobio item cim se loadalo, pise kud moras ic i odmah se od tamo udje u Dlc. Posto je prequel malo mi je glupo da moras do CH9 doc, ali posto odma krece festa onda ima smisla zbog equipmenta i statsa.
foggy renda Ne sjecam se vise razloga, to ti je ono groblje gdje je memo na grobu, uvijek sam se pitao sto tu fali. Zast je tak pricom to ne znam, nije da mi je to bio neki bitan aspekt 😃