Yep, odlicna igra, da ne znam ko je dev iskreno bi mislil da je od Froma, atmosfera na samom vrhu.
Lies of P
Moral bi proci jos jednom prije dlc-a jer se vise uopce me sjecam o cem je rijec bila
- Uređivano
Pošto mi se u zadnjih mj i po vratila želja za gamingom i rokam sve u 16 (uglavnom navečer dok beba spava) odlučio sam da moram u ovoj godini preći Lies of P.
Demo sam prešao čim je izašao i svidjela mi se igra poprilično. Ni sam ne znam zašto je tad nisam nabavio.
Uglavnom jučer i danas sam malo istraživao (bez spojlera) i čini mi se da igra radi neke stvari i bolje od svojih uzora.
Evo par primjera šta sam našao, a vjerojatno ima još toga:
-definitivno bolje ispričana priča (mrzim način priče u Souls igrama)
-bolje razrađeni side questovi
-upgrade oružja izgleda ful zabavno i možeš raditi kombinacije bez jako teško nabavljivih/rijetkih itema
-mogućnost razbijanja oružja od neprijatelja
-skill tree omogućuje razno razne kombinacije lika
-kroz igru se pojavljuju pitanja na koje možeš odgovoriti kao laž ili istina i to utječe na priču/gameplay
-igra je nešto lakša. Meni je to plus jer nije da baš guštam ako stalno umirem. Prešao sam do sada sve što je FS napravio. Ali ne zbog težine nego sam žešči fan te tematike pa se odlučim pomučiti. Dok imam nekoliko frendova koji isto obožavaju fantasy ali zbog težine odustanu.
resident_evil -bolje razrađeni side questovi
Nisu bas, mislim da su skoro svi u stilu nadi item i donesi ga osobi kaja ga zeli. Bar su oznaceni pa ih je lakse zavrsit nego h souls igrama
resident_evil skill tree omogućuje razno razne kombinacije lika
Nemoj ocekivat previse of toga. Uglavnom dobijes dodatne equip slotove ili healanje. Ne mjenjaju znacajno gameplay.
Ostatak se vise manje slazem. Ne znam da li bi rekao da je laksa. Da ju igras prije svih souls igara dobro bi te namucila.
Veseli me da je u najavi i dlc te nastavak ili nova igra. Pročitao sam intervju sa direktorom i rekao je da će dlc i nova igra biti još bolji.
Pinokio ima bolje side questove u smislu likova i price.
Ali koliko sam skužio nisu teški za riješiti kao u Soulsima. Na to sam mislio.
Jer za neke questove u Elden Ringu ono čini mi se nemoguće to sam otkriti bez neta. A da ne pričam da likovi mogu umrijeti i šta sve ne.
Sidequestovi u Elden Ringu nemaju veze s mozgom.
Ne vjerujem nikome tko mi kaže da ih je sve riješio bez pomoći s neta.
Taj se nije rodio. Tam ni developeri ne znaju kak ih sve prec
Milsim da je za skoro svaki oznacena lokacija na koju moras ic da ga obavis. Nisu kripticni kao u soulsima, osim mozda jednog.
- Uređivano
Malo o dojmovima nakon 5h igranja.
Oduševljen sam! Da mi je netko dao disk i da me pita tko je radio igru, odmah bi rekao FS.
Atmosfera kida i skoro pa bi moglo proći pod Bloodborne 2. Grafički na viskom nivou. Soundtrack za sad isto top tier. Pjesma Feel na ripitu.
Combat mesnat i zanimljiv. Odličan povezan svijet i to mi je vjerojatno najveći gušt kod Souls igara. Istraživati i otkrivati tajne.
Za sad mi nije pretjerano teško (niti ne tražim to).
I da, ogroman plus što je priča puno bolje ispričana i ne moram riješavati jednadžbe da skužim o čemu se radi. Sviđa mi se što se moraš vratiti u hotel za leveliranje. Taman malo chill od depresivnog svijeta što je zadesilo ljude Krat-a.
Također like za zagonetke preko telefonskih govornica. I što postoje neprijatelji koji nisu samo lutke.
Sve u svemu čista uživancija za sad i vjerujem da će tako ostati do kraja.
Jako slične dojmove sam i ja imao. Bit će par težih bosseva kasnije, nemoj se previše opustit. Drago mi je da ti je dobar, čekam dojmove kad zapneš na nečem
Koliko čitam po netu igram nerfanu verziju ali ne žalim se
Ja sam isto igrao dosta nakon patcheva, ne znam samo kolika je razlika. Dosta solidan mi se je činio balans sad, dovoljno izazovna je bila igra bez da postane frustrirajuća.
resident_evil ja sam igrao cim je izasla, nisam znao za nerf kasniji
Lies of Nerf