Fenomenalna je igra, al nije mi onaj ubervrhtop tier.
Ne znam ni sam zašto…možda mi malo smeta što se lokacije većinom svode na gradske ulice. Pa, premda stvarno sve izgleda prelijepo, atmosferično i imam hrpu screenshotova, fali mi malo raznolikosti.
Borbe su malo nesrazmjerne…većine igre jako lagana, hrpa potrošne robe koja ti nemre niš, pa onda obavezno jedan zajebani koji te izmrcvari i onda još nesrazmjerniji bossovi.
Pogotovo nerviraju oni sa 2 faze od kojih je prva smiješno lagana, a druga obavezno na razini mazohizma. I onda bezveze gubit par minuta u prvom dijelu fighta da bi se učilo poteze u drugom dijelu. Na Romeu nisam izdržo, stero ga u kurac nakon sat vremena i koristio Spectera, isto ko i na drugom dijelu fighta one živine u močvari. Malo me zasmetalo i ponavljanje 2 bossa. Nije da ih je puno previše ionako, a onda grunu 2 (skoro) ista. Nisam toliki fan parrya, ovdje ne znam dal bi pišo il srao sa parryem ili evadeom. Većinom pokušavam evadeat tam di su developeri zamislili parry. Užasno nanervira kad trebaš parryat neki delayani napad i naravno, popušiš udarac i health jer se lik 3 gladne godine sprema na udarac. Nemam više tolko strpljenja ko prije 15 godina, jebo ih ja.
Velim, nekaj mi fali za sam vrh, a nemrem prstom ukazat na ono konkretno. Palim s guštom, igram s guštom, ovo gore su subjektivne "mane", jedna je od najkvalitetnijih Souls igara, konkretna priča, likovi i jebeno odrađen fight, al nije mi ono što mi je bio Dark Souls 3 il Elden Ring. Pa i Bloodborne koji je najočitija inspiracija za igru.
Pri kraju sam XI chaptera (jesu ga odužili u pizdu materinu), rokat će se NG+ dok ne dođe Spajdek, platina nakon njega, sve po ps-u, svakom ću igru jebeno preporučit i slažem se sa svim devetkama i desetkama u ocjenama, al jebeš mi sve, izgleda da mi samo bolesni From Softovci pogode onu mrtvu perfekciju sa svojim igrama.