Lies of P
Torgue Potpuno zasluzeno, bravo!
Danas popodbe ce biti 1 000 001 zaletiti cu se uzeti jer je Lords i dalje govno
Uvik imas jebeni posrani ignore koristi ga.
Nisan debil pratin reddit pratin youtube igra na ps5 je sjebana znaci ne radi jebeno kako triba a na stotine kometara kako ne radi uvik uleti jedan kao ti kome je super.
Za igru nisan nasa da neko sere da je losa nego jebeno ne radi zasto bi dobila pass da seremo po njoj ako ga druge igre nisu dobile.
Pratin od kad je izasla jer san je planira uzeti ako patchevi poprave ali popravili nisu sto znaci da je problem veci i da ce se dugo cekati ko sto se i ostale igre cekalo.
Ako ti sebe tjesis da igra radi i da opravdas svoju kupnju to je tvoj problem.
A kad smo vec kod problema igra uz to sto ne radi ima debilnu mehaniku da nema fast travela u NG+ ljudi luduju na redditu koliko debilan moras biti da to izbacis u NG+ kad vec znas igru i ne prolazi ti se sve ako se moras vratiti.
Da nema fast travel u prvom prolazu jos bi i razumija ali ovako daj me ne jebi.
Znaci savijeti su ako oces ici na druge krajeve da igras igru ispocetka a ne da krenes sa NG+ ili dalje, fantasticno nesto za souls igru.
Fenomenalna je igra, al nije mi onaj ubervrhtop tier.
Ne znam ni sam zašto…možda mi malo smeta što se lokacije većinom svode na gradske ulice. Pa, premda stvarno sve izgleda prelijepo, atmosferično i imam hrpu screenshotova, fali mi malo raznolikosti.
Borbe su malo nesrazmjerne…većine igre jako lagana, hrpa potrošne robe koja ti nemre niš, pa onda obavezno jedan zajebani koji te izmrcvari i onda još nesrazmjerniji bossovi.
Pogotovo nerviraju oni sa 2 faze od kojih je prva smiješno lagana, a druga obavezno na razini mazohizma. I onda bezveze gubit par minuta u prvom dijelu fighta da bi se učilo poteze u drugom dijelu. Na Romeu nisam izdržo, stero ga u kurac nakon sat vremena i koristio Spectera, isto ko i na drugom dijelu fighta one živine u močvari. Malo me zasmetalo i ponavljanje 2 bossa. Nije da ih je puno previše ionako, a onda grunu 2 (skoro) ista. Nisam toliki fan parrya, ovdje ne znam dal bi pišo il srao sa parryem ili evadeom. Većinom pokušavam evadeat tam di su developeri zamislili parry. Užasno nanervira kad trebaš parryat neki delayani napad i naravno, popušiš udarac i health jer se lik 3 gladne godine sprema na udarac. Nemam više tolko strpljenja ko prije 15 godina, jebo ih ja.
Velim, nekaj mi fali za sam vrh, a nemrem prstom ukazat na ono konkretno. Palim s guštom, igram s guštom, ovo gore su subjektivne "mane", jedna je od najkvalitetnijih Souls igara, konkretna priča, likovi i jebeno odrađen fight, al nije mi ono što mi je bio Dark Souls 3 il Elden Ring. Pa i Bloodborne koji je najočitija inspiracija za igru.
Pri kraju sam XI chaptera (jesu ga odužili u pizdu materinu), rokat će se NG+ dok ne dođe Spajdek, platina nakon njega, sve po ps-u, svakom ću igru jebeno preporučit i slažem se sa svim devetkama i desetkama u ocjenama, al jebeš mi sve, izgleda da mi samo bolesni From Softovci pogode onu mrtvu perfekciju sa svojim igrama.
Važem da li uzeti Lies of P ili Lords of Fallen. Lies of P mi se čini kao bolji naslov no nisam igrao ni demo ni niš pa me zanima da li se isplati odigrati?
Mislio sam uzeti i Spajdija sutra, ali mi se neda igrati 100 repetitivnih side questova tak da odustajem od njega zasad.
Slazem se s Mirom, imam obje igre i Lies of P je stepenica iznad po svemu.
Ja se isto potajno nadan da ce Lordse popraviti, ali stetu su napravili i igra ce jako brzo na sale tako da ko nije nek se strpi sa kupnjom
Cekam i ja sale i da skrpaju te pizdarije, dosta je vise financiranja tih pizdarija
Piknuo sam igru pa bumo vidli jel valja kaj.