elder8472

Ne kukam, prešao sam ga ali je činjenica i generalni konsenzus communitya da je kvalitetom lošiji od drugih FS igara.

I kako StarFox_N kaže, i meni je bio dobar na dosta dijelova ali količina loših dijelova/stvari koje pamtim je veća nego u ostalim FS igrama kombinirano. Ima itekako svojih čari ali nije reprezentativan za nekoga tko tek želi ući u souls igre.

StarFox_N

Nisi ja sam uzivao u DS2, pogotovo u lovu na platinu kad sam bzv potrosio soul a trebas u dlc skupljat one fragmente, a za zadnjeg moras ubiti fume knighta. Nebi bio nis problem da to nije bilo na NG+++ 🤣🤣.

kauboj generalni konsenzus communitya

U tome je problem, da nije igra tolko losa kolko su ju neki prikazali losom a ostali prihvatili. Al nebitno.

ThomasAAnderson Zapeo na Door Guardianu u ch 11. Reka je ne može.

Kad si stigel 🤣🤣🤣. Ja sam jos na pocetku ch9 jesam spor 😁.

oxi Možda i hoću, samo mene frustriraju jako takve igre jer npr mučiš se sa bossom i ostane mu jedan hit, i satare te pa moraš ponovo hodat do njega i onda te ubije trash mob ili padneš sa visokog, i to ti se dogodi 5 puta, dođe mi da porazbijam sve a para se nema na bacanje, ako porazbijam neću imat, i onda sam još ljuća jer nemogu porazbijat i onda nije dobro, doslovno moram otić van i dirat travu da se smirim.

U tome je i car svih souls igra 😁, uvijek si na rubu. A kaj se joystika tice desi se da koji slucajno padne 🙃 to nist novog. Don’t give up, skeleton

StarFox_N Mislim da sam jedan od rijetkih kome je DS2 bio dobar.

Pridružujem se klubu! DS2 možda i nije kao ostali Souls naslovi po kvaliteti, ali ima svoju atmosferu i daleko od toga da se radi o lošoj ili prosječnoj igri. A da i ne govorim kako je kvaliteta igre porasla s DLC-evima.

Kad smo kod istog, jedva čekam da ovo bude gotovo.

elder8472 U tome je i car svih souls igra

Jest, ako se znaš kontrolirat 😐😆

elder8472 Kad si stigel 🤣🤣🤣. Ja sam jos na pocetku ch9 jesam spor 😁.

Potegao jučer do 3 u noći i sad ujutro. Treba vikend iskoristiti 😅

Evo me kod 3 stargazera u zadnjem chapteru, nastavak sutra.

Sve u svemu, kad se skuži hit time i moveset od bosseva prilično jednostavni fightevi ispadnu. Oni mini bossevi neki su mi ispali zajebaniji. Al to sam vjerojatno i ja kriv jer manje strpljivo njih igram.

Treba vremena i malo strpljenja, igra je mrvu zahtjevna, ali ne znam dal bi rekao da je teška. U usporedbi s nekim From Soft pizdarijama ovo je pičkin dim.

Ogromno pozitivno iznenađenje i uz Zeldu igra godine (Baldur's Gate nisam igrao još).

Ja sam gotov neda mi se vise.

Igra definitivno ima potencijala, al ovo je govno s boss fightovima. Neda mi se vise zafrkavat.

Thymesia mi je vise legla nek ovo.

Nisam do sad spomenuo, a mora se, soundtrack je ubojica!

A kraj i potencijali za nastavke auuuu

Mislin da bi bilo lipo neki recap napraviti

Pa ajmo

Prođem igru bez patcha, trazim patch da se smanji tezina da bi @elder8472 i slicni mogli proci igru jer je stvarno fantasticna igra, elder se naravno izruguje sa tim mojim trazenjem smanjenja tezine iako sam prosao igru i kraj nam je svima poznat

Miro

Ili kako je meni neki dan vrlo konstruktivno rekao - prilagodis se i uzivas, ne cmizdris i ne places

ThomasAAnderson Nisam do sad spomenuo, a mora se, soundtrack je ubojica!

Auf da, a tek Recordsi koje skupis pa pustis u Hotelu, ajme predivno.

Inace, derem Ng+, Ch4, nisam niti jednom poginuo, unistavam ih

Kakva igra, kakav kraj…9/10 od mene i vjerojatno najdraza igra ove godine.

foggy Inace, derem Ng+, Ch4, nisam niti jednom poginuo, unistavam ih

Neda mi se ništa igrati do Spidermana, pa krenuo i ja na NG+

Uh kakav slice and dice, uživancija od igre. Poginuo naravno na daskama ch 4 uvijek ❤️

Idem prema Moonlight Townu.

Zasad jako dobro, kvalitetna Souls igra sa svojom dozom unikatnosti.

Oke mi je što nema 1800 puteva i raskrižja, a opet ima par smjerova di dođeš na isto i otvoriš shortcut il nešto.

Napokon Souls igra sa normalno vođenom pričom i likovima, da ustvari i možeš skužit koji se kurac događa.

Nakon svakog bossa neki novi ability il mogućnost nadogradnje nečeg postojećeg, kaj mi se isto dopada. Ne forsiraju sa hrpom nepotrebnih oružja i itema koje nikad nećeš koristit. Dapače, tu čak i dosta šaltam između consumablesa i throwing itema, quick meni sa 10 slotova je odlična stvar.

Kaj se tiče težine, niš posebno. Ovaj zadnji, Fuoco, je tražio par pokušaja, al čisto zbog moje brzopletosti i pohlepe za udarcom više.

Uopće ne forsiram parry. Kad zatreba, pokušavam i prolaznost je nekih 50/50, al dodge mi zasad i više nego dobro služi.

Tuhy Kaj se tiče težine, niš posebno. Ovaj zadnji, Fuoco, je tražio par pokušaja, al čisto zbog moje brzopletosti i pohlepe za udarcom više.

Neznan, valjda je gust u igri sa laganjem i sam lagati. Ima igru desetak dana dosao je tako reci do treceg bossa, jer je picka i gine i tesko mu je pa ce naravno krenuti klasika

Ma guzva mi je neman kad igra

A naravno da mu nije guzva i da ima kad igrati

I jos jedno popularno pitance jeli pozivas koga sa sobom u borbu?

Miro

Pa daj pusti coveka da igra, kaj ima veze dal poziva summona. S razlogom su tu. Nisu svi hardcore igraci ko ti Miro. Kaj svakog bossa prođu no dmg [ citaj mozes mislit ]. Jao kako ti volis srati po drugim ljudima.