mrcina Probao sam danas ponovo ch8 bossa i ne ide. Napravio sam dva puta respec i opet ništa. Mislim da sam završio s igrom, previše frustracije i uloženog vremena a napretka nema. Žalosno ali istinia. Zadnja takva igra bila je Elden ring i uspio sam ju završiti. Sjećam se da je također bilo muke ali ne ovako. Ocjenu ne mogu dati jer nisam došao do kraja i samim time bila bi subjektivna. Čekao sam patch ali meni na xbox-u patcha nema. Obrisao sam igru i ponovo instalirao u nadi da će skinuti nadograđenu verziju… ali nije. Ne znam da li još netko igra na xbox-u osim mene (i @Miro) pa da može provjeriti ali i s tim sumnjam da ću ovo više zaigrati. Ostalima sretno jer mislim da neke dionice nemaju veze sa skillom već isključivo i samo srećom.
Miro mrcina Ja san je jucer odma izbrisa. Napravi respec i od sa advance buildom vidin da je to sad top. Kad nabavin igru za ps5 krecem sa advance. Uzmi onaj acid spear i deri Ako neces sa tim obavezno moras sa grindstoneom staviti nesto na oruzje jer to radi ogroman damage
master_x mrcina Ja sam isto odustao na Chp.8. Boss je malo prenaporan u drugoj fazi.To suludo lockano mlatarenje je nemoguce izbjeci. U neko skorije doba.I tako mi za 4 dana istjece Gamepass,a nemam namjere produžiti pretplatu zbog nedostatka vremena.
foggy mrcina evo ako moze pomoc kak sam ga ubio Timestampovi su u descriptionu. Ch6 je gro tezi boss, a ovaj je onako, tricky
prayer Pozdravlja vas jedan fini gospodin iz Jaske i kaže da Vam prenesem da je ovo prije patcha. Ne igram igru pa je znam što to znači ali sam dobar prijatelj 🤷♂️
Zero prayer Ma vidi ti Jelaša, opet pobjeda. Makar mu je valjda jasno da mi ovdje ne priznajemo GS, samo trofeje.
ThomasAAnderson Pao boss iz ch 4 iz druge. Ne znam jel patchano ili ne, ali druga faza je još lakša bila.
ThomasAAnderson Uh kako me ch 6 boss u drugoj fazi rastura. Summon krepa i frajer samo udara i ne staje. Jebote parry pogodit.
elder8472 ThomasAAnderson Si uspjel kolega? Meni je trebalo jucer 5 ili 6 pokusaja da ga pobjedim. Sad neznam dal je do patcha ili sam jednostavno napokon na dobrom tragu s buildom. Da nema onog njegovog kad buffa oruzje pobjedio ga bi prije. Al ono je tako tesko izbjec da su strahote.
Tuhy E tak, sad se može krenut rokat. Steelbook je čisti sex, predivan. Još je par komada na Infomarku… ko hoće, sasvim je pristojna cijena.
DarkPunisher Tuhy ses, a igra jos veci! Meni ovaj swamp thing pao iz prve, vjerojatno najlaksi do sad. Nikog nisam iz prve uspio…
ThomasAAnderson elder8472 Si uspjel kolega? Ode budala iz prve sad ujutro. Imao sam sreću, aktivirao sam kocku s onim da spectre privlači pažnju, summon mi je preživio skoro cijeli hp do druge faze i onda sam ga samo rokao s bacajućim pizdarijama i trčao ukrug čim dalje od njega 😅
Miro ThomasAAnderson Ode budala iz prve sad ujutro. Ovo mi bude najbolja stvar mucis se ko konj nema pomaka ugasi pa sljedeci put prodes iz prve. A i summon mi je skroz u kurcu u jednoj borbi nemoze priziviti prvu fazu u drugoj izgura do druge faze i skoro do kraja bez da ga lljecim