Lies of P
jeste skinuli patch? kakva je sad igra?
Ma je ali si isto mogao laganije igrati uz dodge, ja u niti jednom souls nastavku nisan stisa parry mozda san proba u sekiru ali nije ni tamo mene to slusalo.
Koliko god mi se dojmovi slegli ova igra nikako nemoze biti manje od 9/10. Ponavljam kraj igre i prica su cudo uz sve ostale pluseve. A sam setting igre mi je do sad najdrazi u souls igrama.
Kod drveta se moze nakon patcha prije nije moglo.
Koliko san cita lakse ce se biti levelati ali ces i dalje pisati krv
Jebene baliste puta 5
Probao sam danas ponovo ch8 bossa i ne ide. Napravio sam dva puta respec i opet ništa. Mislim da sam završio s igrom, previše frustracije i uloženog vremena a napretka nema. Žalosno ali istinia. Zadnja takva igra bila je Elden ring i uspio sam ju završiti. Sjećam se da je također bilo muke ali ne ovako. Ocjenu ne mogu dati jer nisam došao do kraja i samim time bila bi subjektivna. Čekao sam patch ali meni na xbox-u patcha nema. Obrisao sam igru i ponovo instalirao u nadi da će skinuti nadograđenu verziju… ali nije. Ne znam da li još netko igra na xbox-u osim mene (i @Miro) pa da može provjeriti ali i s tim sumnjam da ću ovo više zaigrati. Ostalima sretno jer mislim da neke dionice nemaju veze sa skillom već isključivo i samo srećom.
- Uređivano
Pao boss iz ch 4 iz druge. Ne znam jel patchano ili ne, ali druga faza je još lakša bila.
Uh kako me ch 6 boss u drugoj fazi rastura. Summon krepa i frajer samo udara i ne staje. Jebote parry pogodit.
- Uređivano
Mene to danas ceka, jucer sam istrazil sve. A danas boss
Tuhy ses, a igra jos veci!
Meni ovaj swamp thing pao iz prve, vjerojatno najlaksi do sad. Nikog nisam iz prve uspio…
Si uspjel kolega?
Meni je trebalo jucer 5 ili 6 pokusaja da ga pobjedim. Sad neznam dal je do patcha ili sam jednostavno napokon na dobrom tragu s buildom.
Da nema onog njegovog kad buffa oruzje pobjedio ga bi prije. Al ono je tako tesko izbjec da su strahote.